Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για ψώνια χωρίς τον Snik! Δεν χωρούσαν οι τσάντες από παπούτσια στα χέρια της! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Κομψή και στιλάτη, την κοιτούσαν όλοι!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για ψώνια χωρίς τον Snik! Δεν χωρούσαν οι τσάντες από παπούτσια στα χέρια της! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο φέρνει στο φως το Youweekly.gr από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που πήγε για ψώνια χωρίς τον Snik και την κοιτούσαν όλοι! Δεν χωρούσαν στα χέρια της οι τσάντες από τα παπούτσια!

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr περιπλανιόταν ένα ωραίο πρωινό Σαββάτου, και συγκεκριμένα στις 4/1, στην Γλυφάδα και σε ποιον έπεσε πάνω; Μα φυσικά στο πρόσωπό που μονοπωλεί εδώ και λίγους μήνες το ενδιαφέρον, στην Ηλιάνα!

Η σχέση της με τον ράπερ, Snik, την έχει φέρει για τα καλά στο επίκεντρο! Μπορεί τις τελευταίες φορές που την έπιασε η κάμερα να ήταν στο πλευρό του αγαπημένου της και μάλιστα σε πολύ τρυφερές στιγμές, όμως αυτή την φορά ήταν ολομόναχη και απολάμβανε τα ψώνια της!

Όπως πάντα σικάτη και στιλάτη από την κορυφή ως τα νύχια! Οι περαστικοί δεν πήραν το βλέμμα τους από πάνω της κι εκείνη δεν σταμάτησε να χαμογελάει σε όσους την χαιρετούσαν!

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Παπαγεωργίου snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγκυος

Και για όοσυς αναρωτιούνται, πριν από λίγες ώρες λύθηκε η μεγαλύτερη απορία! Περιμένει ή όχι το παιδί του Snik; Η απάντηση δόθηκε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τους «τσάκωσαν» με τον Snik και είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα! Δεν της άφησε λεπτό το χέρι!

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι και το μοντέλο είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα. Εκείνος όμως, δεν της άφησε λεπτό το χέρι της.

Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει καθόλου τον έρωτα του και οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι πολλές, τόσο μόνοι τους όσο και με φίλους.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο Κέντρο Αθηνών και στην παρέα τους ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφο της. Μάλιστα, οι σχέσεις της booker με τον ράπερ είναι άψογες.

Μπορεί μέσα στο νυχτερινό κέντρο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην σταμάτησε τις τρυφερές στιγμές και τα φιλιά με τον Snik, ωστόσο κατά την έξοδο τους είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα της. Από την άλλη ο ράπερ δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του μέχρι να την συνοδεύσει στο αυτοκίνητο της.

Να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες είναι από την νύχτα που ο Snik είχε έναν λεκτικό καβγά η οποία καταλάγιασε ύστερα και από την επέμβαση των ψυχραιμότερων της παρέας.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined