Ίδια η Πάολα η κόρη της - Τρέλανε τους πάντες με την λεοπάρ της κολάν

Είναι μια κούκλα!

Ίδια η Πάολα η κόρη της - Τρέλανε τους πάντες με την λεοπάρ της κολάν

Η κόρη της Πάολα είναι ίδια με την μητέρα της, φόρεσε το λεοπάρ της κολάν και τρέλανε τους πάντες. Η μικρή είναι μια κούκλα και μοιάζει με την μητέρα της ενώ και με την ενδυματολογικές της επιλογές φαίνεται πως μοιάζει με την μαμά της.

Η μικρή Παολίνα είναι μια κούκλα και όσο μεγαλώνει μοιάζει πολύ με την μαμά της, ενώ φαίνεται πως της αρέσει να προσέχει και αρκετά το στυλ της.

Πήγε για καφέ χαλαρά στην Θεσσαλονίκη και φόρεσε ένα λεοπάρ κολάν με μαύρη μπλούζα και μαύρο παλτό ενώ το συνδάσε κομψά και με ένα μαύρο καπέλο.

Η μικρή γνωρίζει σίγουρα πως να κλέβει τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές και έτσι για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε την μαμά της με τα αγαπημένα της μποτάκια! Ξέρουμε πόσο κοστίζουν...

Πάολα: Φόρεσε μπλε φόρεμα με ζιβάγκο - Η «άγρια» ομορφιά έβαλε φωτιά στην πίστα

Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι την Πάολα, η οποία και φόρεσε φόρεμα με ζιβάγκο και έβαλε φωτιά στην πίστα με την «άγρια» ομορφιά της. Η τραγουδίστρια διανύει την καλύτερή της φάση και στιλιστικά και στα επαγγελματικά.

Άλλωστε, όπως σας έχουμε γράψει οι εμφανίσεις της με το Νίκο Κουρκούλη πήραν παράταση. Δημοσιεύσαμε μάλιστα και αναλυτικά τις ημερομηνίες που θα λειτουργήσει το σχήμα. Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια και ο συνεργάτης της θα κατέβουν μετά στην Αθήνα για να συνεχίσουν και εδώ τη μεγάλη τους επιτυχία.

Η Πάολα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην συμπρωτεύουσα τόσο με την φωνή της, όσο και με τα looks της. Εμεις, ξεχωρίσαμε το πιο πρόσφατο που δημοσίευσε η ίδια στο account της στο Instagram. Με μπλε φόρεμα με ζιβάγκο και την άγρια ομορφιά της, έβαλε φωτιά στην πίστα και η ανάρτησή της σάρωσε κανονικά. Δείτε την:

Μια ακόμα εμφάνιση της Πάολα με φόρεμα που εντυπωσίασε

Η Πάολα ξέρει να εντυπωσιάζει και μας το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση! Το φόρεμα της είναι η τελευταία λέξη της μόδας και σίγουρα αν θέλετε και εσείς να εντυπωσιάσετε θα επιλέγατε κάτι παρόμοιο!

Η τραγουδίστρια κάνει την μια μοναδική εμφάνιση μετά την άλλη, και τώρα τελευταία βγαίνει με τα πιο εκκεντρικά, αλλά κομψά φορέματα.

Αν ρίξετε και εσείς μια ματιά στο instagram της θα δείτε πως η Πάολα έχει αλλάξει το στυλ της και έχει γίνει πιο glam, αλλά και trendy. Όπως λένε και τα νέα fashion trends, το χρώμα είναι η τάση που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι, κάτι που έκανε και η ίδια.