Πάολα: Βρήκαμε πόσο κοστίζουν τα πιο αγαπημένα μποτάκια της! Είναι σε έκπτωση, λίγα κομμάτια!

Get her look!

Πάολα: Βρήκαμε πόσο κοστίζουν τα πιο αγαπημένα μποτάκια της! Είναι σε έκπτωση, λίγα κομμάτια!

Βρήκαμε πόσο κοστίζουν τα πιο αγαπημένα μποτάκια της Παόλα και είναι σε έκπτωση! Έχουν μείνει λίγα κομμάτια αλλά είναι μια επένδυση που πρέπει να κάνεις! Το cowboy trend επέστρεψε δυναμικά!

Η τραγουδίστρια, που σε λίγοι καιρό ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη, κλέβει εντυπώσεις με το look της. Η Πάολα αγαπά πολύ ένα συγκεκριμένο ζευγάρι μποτάκια σε cowboy στιλ και εμείς τα εντοπίσαμε και μάλιστα σε έκπτωση!

Πλέον κοστίζουν 89 ευρώ και έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Λογικό μας φαίνεται αφού ό,τι και να φοράει εκείνη ξεπουλάει σε χρόνο ρεκόρ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε και ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια που αγαπάει πολύ...

Πάολα: Η χρυσή της φούστα είχε τσέπες από κάτω! Τα μαύρα μποτάκια έκαναν την διαφορά!

Η χρυσή φούστα της Πάολα είχε τσέπες από κάτω! Τα μαύρα μποτάκια έκαναν την διαφορά και αυτό το look είναι το πιο τολμηρό της τραγουδίστριας!

Η Πάολα, εμφανίζεται για λίγο καιρό ακόμα στην Θεσσαλονίκη αφού τα shows της, όπως γράψαμε τελειώνουν όπου να' ναι. Η ίδια, έβαλε χρυσή φούστα και έκανε πανικό αφού οι τσέπες που είχαν από κάτω έκαναν την διαφορά!

Η Πάολα συνδύασε την ιδιαίτερη φούστα της με μποτάκια σε στιλ cowboy και πήρε το 10άρι από εμάς, κυρίως για την πρωτοτυπία της. Άλλωστε δεν είναι τυχαία νούμερο 1 σε αυτό που κάνει. Δείτε την σχετική φωτογραφία και αν είστε κι εσείς τολμηρές, copy the look!

Πάολα: Έβαλε φούστα με κρόσια και όλοι κοίταγαν τα μποτάκια της! «Έσπασε» τη μέση και έγινε χαμός!

Η Πάολα έβαλε φούστα με κρόσια και όλοι κοίταγαν τα μποτάκια της! «Έσπασε» τη μέση και έγινε χαμός στο Instagram με την εμφάνισή της!

Έβαλε φωτιά στην πίστα η Πάολα και αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε όλοι... Η τραγουδίστρια έκανε ακόμα ένα ανατρεπτικό look και η Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται παραμίλησε!

Η Πάολα βγήκε στην πίστα με φούστα με κρόσια και όλοι κοίταγαν τα μποτάκια της αφού ήταν πανύψηλα! Άλλωστε η ίδια αγαπά πολύ τα κοντά φορέματα και τα ψηλά τακούνια και η αλήθεια είναι πως με το στιλ της γράφει ιστορία! Να θυμίσουμε και το θέμα μας με το πολύ κοντό της ασημί φόρεμα που είχε προκαλέσει σάλο... Ιδού λοιπόν η εμφάνιση με τα μποτάκια: