Θέλεις να φορέσεις το λευκό σου παντελόνι το χειμώνα; Η Τατιάνα Στεφανίδου σου δείχνει τον τρόπο

Πάρτε ιδέες κορίτσια

Θέλεις να φορέσεις το λευκό σου παντελόνι το χειμώνα; Η Τατιάνα Στεφανίδου σου δείχνει τον τρόπο

Μπορεί να φοβάσαι να φορέσεις το λευκό παντελόνι σου το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχουν τρόποι για να μην φαίνεται πολύ καλοκαιρινό. Τον πιο εύκολο και έξυπνο τρόπο σου έδειξε πως να το κάνεις η Τατιάνα Στεφανίδου. Πάρτε ιδέες μέσα από την φωτογραφία της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ αγαπάει την μόδα και όπως έχουμε δει από τον λογαριασμό της στο Instagram, της αρέσει να κάνει νέους συνδυασμούς, προσθέτοντας πάντα κομμάτια που βρίσκονται στο hot must trends της σεζόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συγκεκριμένα, επέλεξα ένα λευκό παντελόνι σε Α γραμμή το οποίο τελείωνε λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Το συνδύασε με μαύρα κλασσικά μποτάκια και μπλούζα καρό η οποία έμοιαζε με σακάκι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μια απίστευτη μαύρα τσάντα Gucci.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λατρεύει και τις τσάντες. Ο φάκελός της είναι trend για όλες τις εποχές

Πως να φορέσεις αλλιώς το λευκό σου παντελόνι

1 Back to black

Ο κλασσικός συνδυασμός black & white εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν. Φόρεσε το λευκό παντελόνι σου με ένα loose τοπ και χρυσά αξεσουάρ για μια κομψή εμφάνιση ή πόνταρε σε ένα t-shirt και το leather jacket σου για κάθε περίσταση.

Παπούτσια και αξεσουάρ:

Για ένα super chic σύνολο κάνε σύμμαχό σου τα χρυσά αξεσουάρ σου, την αγαπημένη σου τσάντα σε έντονο χρώμα και τις μαύρες γόβες ή τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου.
Αν πάλι θέλεις να κάνεις μια casual rock εμφάνιση πόνταρε στα biker μποτάκια σου ή μαύρα sneakers και μια μαύρη λεπτή ζώνη και είσαι έτοιμη!

2 Girly power

Ένα τέλειο χειμερινό σύνολο με βασικό κομμάτι το λευκό παντελόνι αποθεώνεται με ζεστά και εντυπωσιακά πλεκτά. Επένδυσε σε κομμάτια με polka dots, ρίγες, παστέλ αποχρώσεις ή έντονα prints που εξακολουθούν να παραμένουν top trends και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μια κλασσική καμπαρντίνα.
Παπούτσια και αξεσουάρ:
Αν δεν πας πουθενά χωρίς τα τακούνια σου, επέλεξε ψηλοτάκουνα ankle boots. Ενώ για μια πιο casual εμφάνιση δώσε έξτρα πόντους στυλ στο σύνολο σου με τα super trendy oxfords ή slippers.

3 Like a man

Για να δημιουργήσεις το τέλειο androgyny outfit με ένα λευκό τζιν επέλεξε το κλασσικό λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο μεσάτο blazer. Ή απλά φόρεσε το denim πουκάμισό σου!
Παπούτσια και αξεσουάρ:
Δώσε έμφαση σε αξεσουάρ όπως γιακάδες, γραβάτες και μανικετόκουμπα και φόρεσε τα oxfords ή τις μαύρες γόβες σου.