Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε πουκάμισο με τον πιο απίστευτο τρόπο - Τα sneakers της φέρνουν πολλά σχόλια

Από τις πιο απίστευτες εμφανίσεις της

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε πουκάμισο με τον πιο απίστευτο τρόπο - Τα sneakers της φέρνουν πολλά σχόλια

Η Ελένη Φουρέιρα έχει πραγματοποιήσει πολλές εκκεντρικές εμφανίσεις που έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια. Σε μια από αυτές είδαμε τα sneakers που έχουν φέρει πολλά σχόλια, μερικά είναι θετικά, μερικά είναι αρνητικά. Τα συνδύασε με πουκάμισο που φόρεσε με τον πιο απίστευτο τρόπο.

Τις τελευταίες εβδομάδες η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αμερική με αφορμή την προώθηση της καριέρας της σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχοντας δει τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη με πολλούς να την χαρακτηρίζουν «Βασίλισσα της Ευρώπης», θέλει να πετύχει και στο εξωτερικό.

Ήδη με μια φωτογραφία της μας έχει αποκαλύψει πως κάτι καινούργιο ετοιμάζει, το οποίο θα έρθει πολύ σύντομα. Μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει και πολλές δημόσιες εμφανίσεις με μια από αυτή να είναι στο after party του Elton Jones των Oscars.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου τα μάτια μας έπεσαν στα παπούτσια της. Είναι τα λεγόμενα ugly shows τα οποία λόγω του χοντροκομμένου τους στιλ έχουν φέρει πληθώρα σχολίων.

Τα συνδύασε με total jean look. Μάλιστα, το oversizes πουκάμισο της το φόρεσε με τον πιο απίστευτο τρόπο. Είχε κουμπώσει μόνο τα πρώτα τέσσερα κουμπιά.

Και αυτά τα sneakers της θα τα αγαπήσεις

Η Ελένη Φουρέιρα το τόλμησε! Μόνο εκείνη θα φορούσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια τόσο ωραία! Είναι λευκά, αλλά μόνο για τολμηρές, εσύ θα τα κάνεις copy;

Αν και είναι μεγάλη τάση για φέτος, τα dad sneakers θεωρούνται από πολλούς «άσχημα» σαν παπούτσια. Ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε να τα φορέσει και μάλιστα, έδειχνε ενθουσιασμένη!

Τα δικά της αθλητικά είναι από την εταιρία Nike και ταιριάζουν σχεδόν με όλα. Λευκά με χρυσό, με κορδόνια στο ίδιο χρώμα, αν είσαι τολμηρή copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Να σας θυμίσουμε και το άρθρο μας για τις υπέροχες, ασημί μπότες της...

Ελένη Φουρέιρα παπούτσια