Έχει κορμί «φωτιά» η Κατερίνα Στικούδη - Το αποκάλυψε το ροζ σύνολο της που φόρεσε με μαύρες γόβες

Απίστευτο σώμα

Έχει κορμί «φωτιά» η Κατερίνα Στικούδη - Το αποκάλυψε το ροζ σύνολο της που φόρεσε με μαύρες γόβες

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνιση της. Το ροζ σύνολο που φόρεσε, αποκάλυπτε το κορμί της που είναι «φωτιά» με τις άψογες αναλογίες που διαθέτει. Το look της συνδύασε με μαύρες γόβες.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «My style rocks» έδωσε το παρών στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1 που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο «Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας», το βράδυ της Δευτέρας.

Η Κατερίνα Στικούδη, η οποία διανύει μια δημιουργική περίοδο στην επαγγελματική της πορεία, έχοντας πάντα στο πλευρό της το σύζυγο της, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς από απίστευτο σώμα είναι και κούκλα.

Για την συγκεκριμένη βραδιά, επέλεξε να φορέσει ένα total ροζ σύνολο. Ήταν ένα εντυπωσιακό παντελόνι, το οποίο ήταν συνδυασμένο με τοπ με ανοιχτό μπούστο και σακάκι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες μυτερές γόβες.

Κατερίνα Στικούδη κορμί

Στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων βρέθηκε και η Φαίη Σκορδά η οποία «έλαμπε» μέσα στο λευκό σύνολο της.

Κατερίνα Στικούδη: Πώς θα αποκτήσεις το τέλειο κορμί της

Εκρηκτική και πιο sexy από ποτέ στήθηκε στο φωτογραφικό φακό η Κατερίνα Στικούδη φορώντας μόνο τα εσώρουχά της... Mε κορμί που κόβει την ανάσα και έντονο σεξαπίλ η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κολάζει τον αντρικό πληθυσμό με τις πόζες της και προκαλεί τη ζήλια δεκάδων γυναικών με το καλλίγραμμο κορμί της!

Τα μυστικά του καλλίγραμμου κορμιού της!

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει στο youweekly.gr όλα όσα κάνει για να διατηρεί αυτό το σώμα και να μην παίρνει βάρος, τα tips, δηλαδή εκείνα που θα βοηθήσουν κι εσένα να αποκτήσεις το κορμί της!

Do

-Πάντα πρωινό
-Όχι βραδινό μετά τις 9
-Άφθονο νερό
-Όχι αναψυκτικά
-Αλκοόλ με μέτρο
Don’t
-Ψωμί
-Φρούτα και υδατάνθρακες μετά τις 6 το απόγευμα
-Λιπαρά
-Τηγανητά
-Γλυκά

Γυμνάζεται καθημερινά

Η Κατερίνα αθλείται κάθε μέρα, όπως αποκάλυψε στο youweekly.gr, κάνοντας στατικό ποδήλατο για σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών και ελλειπτικό για 45 λεπτά που τη βοηθούν να διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της!