"Φωτιά" στα λευκά η Φαίη Σκορδά - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της σχέση της

Μάγεψε τα βλέμματα

Την πρώτη της επίσημη έμφάνιση έκανε η Φαίη Σκορδά μετά την ανακοίνωση της νέας της σχέσης με τον επιχειρηματία, Νίκο Ηλιόπουλο, στην κοπή της πίτας του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Η λαμπερή παρουσιάστρια που φημίζεται για το γούστο και το στιλ της επέλεξε να εμφανιστεί με ένα καυτό και αρκετά κοντό λευκό φόρεμα το οποίο και συνδύασε με εκκεντρικές γόβες.

Να τονιστεί πως στην συγκεκριμένη εκδήλωση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για πρώτη φορά η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους μπροστά στις κάμερες για το νέο της έρωτα και απάντησε χωρίς να θέλει να κρύψει κάτι δείχνοντας και κάνοντας γνωστό το πόσο όμορφη περίοδο διανύει αυτό τον τελευταίο ένα χρόνο στη ζωή της.

Το μαλλί της επέλεξε να το κάνει μια ελαφριά μπούκλα ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Το λευκό σύνολο της Φαίης Σκορδά στην επίσημη εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της σχέση της

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εννοείται πως βρέθηκε στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1 και απαθανάτισε τον κόσμο που παρευρέθηκε εκεί.

Τα κλικ πήραν "φωτιά" όταν η Φαίη Σκορδά "έσκασε" μπροστά τους με αυτό το συγκλονιστικό outfit.

Εκεί παρευρέθηκαν επίσης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Στικούδη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Αφροδίτη Γραμμέλη η Λίτσα Πατέρα και η Μαρία Μπεκατώρου.

Δείτε τις φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά που τράβηξε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr:

Φαίη Σκορδά νέα σχέση

Φαίη Σκορδά νέα σχέση