Ρώτησαν την Φαίη Σκορδά για τον Νίκο Ηλιόπουλο - Οι πρώτες της λέξεις και το χαμόγελο αμηχανίας

Οι πρώτες δηλώσεις

Ρώτησαν την Φαίη Σκορδά για τον Νίκο Ηλιόπουλο - Οι πρώτες της λέξεις και το χαμόγελο αμηχανίας

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Φαίη Σκορδά, καθώς ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Χθες, την «τσάκωσαν» σε έξοδο της, και την ρώτησαν για το σύντροφο της και το χαμόγελο αμηχανίας τα έλεγε όλα. Ο πρώτες λέξεις για τη νέα της σχέση.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε η αποκάλυψη πως η παρουσιάστρια του Πρωινού έχει βρει και πάλι τον έρωτα και η είδηση έσκασε σαν «βόμβα». Ο επιχειρηματίας που της έχει «κλέψει» την καρδιά όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με το digital marketing.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν, η Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Πλέον η παρουσιάστρια δεν κρύβει την σχέση της και στην κάμερα του Happy Day έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε αρχικά για τα δημοσιεύματα που την θέλουν σε νέα σχέση με την ίδια να απαντάει πως είναι πάρα πολύ χαρούμενη, ενώ στην συνέχεια για το πως πέρασε την ημέρα του Άγιου Βαλεντίου. Η αμηχανία στο πρόσωπο της ήταν εμφανής.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το νέο σύντροφο και επιχειρηματία της Φαίης Σκορδά. Στο Happy Day είχε αποκαλυφθεί πως η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν ήταν ακόμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Αλλά δεν έμειναν εκεί.

Ποιος είναι ο Νίκος Ηλιόπουλος;

O Νίκος Ηλιόπουλος είναι η νέα σχέση της Φαίης Σκορδάς και βγήκαν στο φως όλα όσα δεν ξέραμε για αυτόν! Ποιος είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας, της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τρία χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα; Οι 7 φωτογραφίες από το instagram του είναι μοναδικές.

Ο επιχειρηματίας όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με το digital marketing και όπως ανακοίνωσαν στο Happy Day, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο.

Αν μπείτε στο προσωπικό του προφίλ, θα δείτε πως είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δυναμικός ωστόσο, με πολλά projects στο δυναμικό του. Αγαπάει την δουλειά του και δεν μπορεί να το κρύψει, μιας και οι περισσότερες φωτογραφίες είναι με τον ίδιο να ασχολείται με την εργασία του. Αυτό μπορεί να λάτρεψε και η Φαίη Σκορδά, η οποία είχε ρίξει κάποιες "σπόντες" πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες του.

Νίκος Ηλιόπουλος instagram Νίκος Ηλιόπουλος φωτογραφίες Νίκος Ηλιόπουλος σχέση ΣκορδάΝίκος Ηλιόπουλος Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος ζευγάρι ΣκορδάΝίκος Ηλιόπουλος νέα σχέση ΣκορδάΝίκος Ηλιόπουλος Σκορδά μαζί