Θες να εντυπωσιάσεις τους πάντες με εύκολο τρόπο; Αυτό είναι το ρούχο που δεν αποχωρίζεται η Βάσω Λασκαράκη

Θα το αγαπήσεις

Θες να εντυπωσιάσεις τους πάντες με εύκολο τρόπο; Αυτό είναι το ρούχο που δεν αποχωρίζεται η Βάσω Λασκαράκη

Θες να εντυπωσιάσεις και εσύ τους πάντες με εύκολο τρόπο και χωρίς κόπο; Αυτό είναι το ρούχο που δεν αποχωρίζεται η Βάσω Λασκαράκη και σίγουρα θα λατρέψεις! Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιπτώσεις και θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας, δεν μπορεί να μείνει πίσω με τα trends, και φυσικά φροντίζει, ώστε να μένει πάντα ενήμερη με όλα τα trends.

Έτσι και αυτήν την φορά η ίδια εντυπωσίασε με το μοναδικό μπεζ παλτό της! Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε για διακοπές στην Βαρκελώνη και φυσικά βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλους. Αν ακόμα το σκέφτεσαι, σταμάτα, μιας και το μπεζ είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν και σίγουρα θα σε κάνει να λάμψεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πανέμορφες φωτογραφίες όπου πραγματοποιούσε στιλάτους συνδυασμούς. Όπως αυτός με τα sneakers που έχουν γίνει viral.

Η Βάσω Λασκαράκη δίδαξε με ολόμαυρο look - Μόνο 58 ευρώ η σατέν μπλούζα της

Η Βάσω Λασκαράκη με μια σούπερ εμφάνιση δίδαξε ξανά στιλ. Τo ολόμαυρο look που μας τρέλανε κόστισε σχεδόν 58 ευρώ, αφού με τόσα θα βρεις την σατέν μπλούζα της. Μάλιστα τα ρούχα της είναι με την υπογραφή της Χριστίνας Κοντοβά, αν και πολύ προσιτά σε τιμές.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Instagram πιο κομψή από ποτέ, με ένα look που ξέφυγε από τα συνηθισμένα της. Αυτή τη φορά δεν φόρεσε ούτε αθλητικά ούτε... cozy πουλοβεράκια όπως είχε κάνει την προηγούμενη φορά, αλλά απέδειξε ότι έχει το στιλ στο αίμα της.

H Βάσω Λασκαράκη έβαλε μια μάξι πλισέ φούστα και τόνισε τη μέση της με μια ζώνη με έντονη αγκράφα. Το μπλουζάκι της από σατέν ύφασμα (huge trend παιδιά) κόστισε μόνο 58 ευρώ και το σύνολο ολοκληρωσε με ένα ζευγάρι κλασικές σουέντ γόβες. Για την ιστορία να πούμε ότι η φούστα κόστισε 77 ευρώ και ήταν από λούρεξ. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Επίσης ένα άψογο λουκ έκανε η ηθοποιός, όταν βρισκόταν στην Βαρκελώνη με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Δες και το μουσταρδί πουλόβερ της, το θέλουμε κολασμένα...