Κάνε την ανατροπή με το πουλόβερ σου - Φόρεσε το με σατέν φούστα όπως η Τατιάνα Στεφανίδου

O πιο σικάτος συνδυασμός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάνε την ανατροπή με το πουλόβερ σου - Φόρεσε το με σατέν φούστα όπως η Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου λατρεύει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Κάνει ανατρεπτικούς συνδυασμούς, όπως και αυτός με το πουλόβερ της. Η παρουσιάστρια τόλμησε να το φορέσει με σατέν φούστα.

Μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ επιλέγει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της και χρώματα που τονίζουν τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Συνήθως, επιλέγει ανοιχτές αποχρώσεις, καθώς ταιριάζουν άψογα και με το χρώμα των μαλλιών της.

Πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instaram η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες μια πολύ σικάτη, αλλά και ανατρεπτική εμφάνιση, δίνοντας μια απίστευτη στιλιστική ιδέα. Μας έδειξε πως να συνδυάσουμε το casual πουλόβερ μας με μια σατέν φούστα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα ζαχαρί V πουλόβερ με μια σικ σατέν μίντι χρυσή φούστα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με χρυσά πέδιλα.

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που δεν μπορούν να συνδυάσουν εύκολα τα ρούχα τους, καθώς δεν θέλουν να είναι ίδιες με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, η Τατιάνα Στεφανίδου σου δείχνει σωστούς τρόπους για να το κάνεις. Η παρουσιάστρια φόρεσε τις μπεζ γόβες της με τον πιο απίστευτο τρόπο και θα «τρελαθείς».

Ακόμη ένας ανατρεπτικός συνδυασμός της Τατιάνας Στεφανίδου - Φόρεσε φούστα μίντι με snakeskin μπότες

Όλα σε λευκό χρώμα φόρεσε τα ρούχα της η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά οι μπότες της έκαναν την διαφορά, αφού ήταν σε σχέδιο φιδιού.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ βλέπουμε πως καθημερινά πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντός αλλά και εκτός παλτό της εκπομπής της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες σχεδόν όλα τα looks της και τα likes αλλά και τα σχόλια «πέφτουν» βροχή,

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να φοράει ένα total white σύνολο το οποίο συνδύασε με snake print ψηλές μπότες. Το συγκεκριμένο στιλ είναι από τις hot τάσεις της σεζόν και δεν γίνεται να τις... χάσεις ούτε και εσύ.

Αυτή δεν είναι η μόνη εμφάνιση η Τατιάνα Στεφανίδου που έχει εντυπωσιάσει. Με μαύρη φούστα από δέρμα και μπότες σε καφέ προκάλεσε «ταραχές»!