«Κόλλησε» μέχρι και ο Βασάλος με την πλάτη της Βαλαβάνη - Το γαλάζιο φόρεμα την άφηνε έξω

Είναι γυμνασμένη μέχρι και η πλάτη της! Αδιανόητο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κόλλησε» μέχρι και ο Βασάλος με την πλάτη της Βαλαβάνη - Το γαλάζιο φόρεμα την άφηνε έξω

Το γαλάζιο φόρεμα άφησε έξω την πλάτη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και «κόλλησε» μέχρι και ο Βασάλος με το θέαμα! Η παρουσιάστρια, έχει γυμνάσει μέχρι και αυτό το σημείο πάνω της και εμείς μείναμε κάγκελο όταν είδαμε σχετική φωτογραφία.

Η ίδια, έκανε top εμφάνιση για μια ακόμα φορά στον Alpha tv και έχουμε λεπτομέρειες για το look της. Η Άνοιξη είναι προ των πυλών και σίγουρα χρειάζεσαι και εσύ ένα παρόμοιο φόρεμα αν θέλεις να ξεχωρίσεις. Αν δε, το ταιριάξεις με παπούτσια σε έντονο χρώμα και κάνεις color blocking, ε τότε μιλάμε για σίγουρη επιτυχία.

Τo midi μήκος του το κάνει «φορέσιμο» για πολλές περιστάσεις και αν έχεις ήδη ένα ίδιο φόρεμα, ήρθε η ώρα να το βγάλεις από τη ντουλάπα σου! Αν πάλι είσαι κορίτσι που αγαπάς τις φούστες αλλά όχι τα φορέματα, δες εδώ μια τέλεια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη..

Ιδού η φωτογραφία με το φόρεμα - έρωτας:

Βαλαβάνη φόρεμα

Πώς να φορέσεις φόρεμα με την πλάτη έξω σαν άλλη Βαλαβάνη - Κάνε το αγόρι σου να νιώσει Βασάλος

  • Επέλεξε το σωστό σουτιέν

Δοκιμάστε να φορέσεις ένα σουτιέν το οποίο να φτάνει χαμηλά πίσω στην πλάτη. Οι άκρες από τα συγκεκριμένα σουτιέν τυλίγονται γύρω από το στομάχι, στηρίζοντας το στήθος σου και μάλιστα είναι η ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες έχουν πλούσιο στήθος.

Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ένα αυτοκόλλητο σουτιέν από gel, το οποίο παρέχει λίγη περισσότερη κάλυψη και υποστήριξη. Αυτή η επιλογή είναι η ιδανική για τις γυναίκες που έχουν μικρό έως και μεσαίου μεγέθους στήθος, αλλά με την προϋπόθεση ότι είναι στητό για να δείχνει εντυπωσιακό. Τέλος, μια εξίσου καλή επιλογή είναι τα σουτιέν που δένουν στο πίσω μέρος και είναι αρκετά λεπτά, ή ακόμη και τα σουτιέν με τιράντες και πλάτη σιλικόνης.

Τα σουτιέν που δένουν στον λαιμό είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα φορέματα που δένουν στο ίδιο σημείο, ενώ ταυτόχρονα τονίζουν πολύ και το μεγάλο στήθος.

  • Περιποιήσου το δέρμα σου

Για να φορέσεις ένα τέτοιο φόρεμα θα πρέπει να έχεις καθαρό και λαμπερό δέρμα, άρα σίγουρα θα πρέπει να κάνεις απολέπιση στην πλάτη σου. Λίγες εβδομάδες πριν αποφασίσεις να το φορέσεις, ειδικά αν είναι νυφικό, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ένα καλό αφρόλουτρο και να τρίψεις με ένα λίγο σκληρό σφουγγάρι απαλά την πλάτη ώστε να φύγει το νεκρό δέρμα. Αυτό θα πρέπει να το κάνεις μερικές φορές την εβδομάδα, αλλά όχι και κάθε μέρα, μιας και το πολύ τρίψιμο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα.

Επιπρόσθετα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα scrub για την ακμή. Ακόμα κι αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα, αν το κάνεις συχνά θα μπορέσεις να αποτρέψεις στα ανεπιθύμητα σπυράκια να εμφανιστούν και να κρατήσεις το δέρμα σου λείο.

Τέλος, βάλε και λίγη λοσιόν ώστε να ενυδατώσεις το δέρμα σου και να αποφύγεις την ξηρότητα.

  • Μείωσε τα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι αρκετά σημαντικά για κάθε μας εμφάνιση, αλλά ο στόχος σου εδώ θα πρέπει να είναι το να αναδείξεις την πλάτη σου. Τα πάρα πολλά αξεσουάρ θα τραβήξουν την προσοχή, οπότε διάλεξε ένα απλό αλλά κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα λεπτό βραχιόλι και είσαι έτοιμη.

Επίσης, θα πρέπει να αποφύγεις ότι μπορεί να καλύψει τον λαιμό ή την πλάτη σου, όπως για παράδειγμα ένα φουλάρι.