Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σου δείχνει πως να φορέσεις μπεζ μπότες - Το must της Άνοιξης

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σου δείχνει πως να φορέσεις μπεζ μπότες - Το must της Άνοιξης

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σου δείχνει πως να φορέσεις μπεζ μπότες με τον πιο μοντέρνο και σικ τρόπο! Αποτελεί το must της Άνοιξης, και είναι σίγουρο πως θα την αντιγράψεις αμέσως.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό πως λατρεύει την μόδα και φροντίζει ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Κάτι που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά η ίδια μπορεί να φόρεσε ένα λαμπερό και ανοιξιάτικο φόρεμα, ωστόσο τα μάτια όλων έπεσαν στα πόδια της, τα οποία και φρόντισε να τονίσει με τις μπεζ ψηλές μπότες της.

Αν λοιπόν ψάχνεις και εσύ το ιδανικό ζευγάρι μπότες ή έχεις ήδη ένα μπεζ ζευγάρι στο σπίτι σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να τις φορέσεις με ένα λουλουδάτο φόρεμα και να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, εσείς ακούσατε που θα την δούμε μετά; Από τον Alpha στο Star ακούγεται πως θα μεταφερθεί! Ισχύει όμως;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπότες

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο έφερε Άνοιξη στο στιλ της ακόμα μια φορά πριν τις μπεζ μπότες της με αυτό το μπουφάν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε την top εμφάνιση της σεζόν και έφερε την Άνοιξη στο στιλ τη! Το μπουφάν με όλα τα χρώματα που είναι έρωτας με την πρώτη ματιά! Copy the look και δεν θα χάσεις, το αγαπήσαμε αμέσως!

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την... γυμναστική της αλλά εμείς κολλήσαμε στο μπουφάν! Έχει πάνω όλα τα χρώματα της άνοιξης και πραγματικά είναι πανέμορφο! Με φούξια, μαύρο, λαχανί αλλά και λευκό, ταιριάζει με όλα και «φωνάζει» λιακάδες και βόλτες!

Από εμάς πήρε χαλαρά το... αριστείο της μόδας, όπως άλλωστε είχε κάνει και με την εμφάνισή της στα χιόνια, το μπουφάν της ήταν άλλο ένα top trend, το έχεις δει; Θα βρεις παρόμοιο σε πολλά μαγαζιά και όχι απαραίτητα σε τσουχτερές τιμές, ιδού η φωτογραφία από το Instagram:

Κάντο όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Τα top μπουφάν για την Άνοιξη

6 Trends to Choose

  • Τζιν μπουφάν: Κυρίαρχο κομμάτι της άνοιξης και του καλοκαιριού, αφού δεν λείπει από καμιά γυναικεία ντουλάπα.
  • Καμπαρντίνα: Ένα πανωφόρι κομψό και πάντα επίκαιρο! Επιλέξτε γι' αυτή τη σεζόν μία χρωματιστή ή μία με κάποιο print, για να μπείτε κατευθείαν στο mood της άνοιξης.
  • Καρό σακάκι: Τα καρό υφάσματα κατέκλισαν την αγορά φέτος και όπως φαίνεται, συνεχίζουν δυναμικά και την άνοιξη. Θα βρείτε σακάκια σε διάφορα μήκη και σχέδια, σε μια πληθώρα χρωμάτων και συνδυασμών.
    spring-jackets-3.jpg
  • Blazer: Φωτίστε τα σύνολά σας ολοκληρώνοντάς τα με ένα κατάλευκο σακάκι. Για έξτρα πόντους μπορείτε να επιλέξετε ένα oversized κομμάτι, μαζί με μία ζώνη στη μέση.
  • Δερμάτινο: Ανταλλάξτε το μαύρο, κλασικό δερμάτινο jacket με μία κόκκινη version του, η οποία θα "πάει" αμέσως το look σας άλλο επίπεδο.
  • Στρατιωτικό jacket: Τα πιο casual αλλά λατρεμένα χακί jackets συνδυάζονται με τα πάντα, από το πρωί μέχρι το βράδυ και αποτελούν μία fashion πινελιά που κάθε απλό σύνολο χρειάζεται.