Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πήγε εκδρομή με τον Βασάλο και φόρεσε λευκό μπουφάν - Το θέλουμε κολασμένα

Copy the look και δεν θα χάσεις!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πήγε εκδρομή με τον Βασάλο και φόρεσε λευκό μπουφάν - Το θέλουμε κολασμένα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να πήγε εκδρομή με τον Βασάλο αλλά δεν ξέχασε το καλό της στιλ! Το λευκό μπουφάν που επέλεξε, το θέλουμε κολασμένα. Άλλωστε είναι ό,τι πρέπει ακόμα και για τις μέρες που δεν κάνει πολύ κρύο.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv, έκανε σκι αλλά και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, ντυμένη πάντα με κομμάτια που ακολουθούν τα trends της μόδας. Επέλεξε μαύρο σκουφάκι, μαύρο παντελόνι αλλά και μαύρο tshirt, με logo σε λευκό χρώμα.

Από εκεί προφανώς «πιάστηκε» και έκανε την διαφορά σε ένα κατά τα άλλα μονόχρωμο outfit, με το λευκό της πανωφόρι, το οποίο ενέκρινε μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βάσαλος.

Το μπουφάν της φώτισε όλο το πρόσωπο, αλλά και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου της έκαναν το κατάλληλο statement. Όσο για τον καλό της; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρέμεινε κι εκείνος στα ίδια vibes και σε επίσης αθλητικούς τόνους, έχετε δει τις κοινές τους φωτογραφίες που έγιναν viral;

Πώς να φορέσεις το λευκό μπουφάν σαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το λευκό παλτό ή και μπουφάν, πάντα αιθέριο και πάντα επίκαιρο. Το κλασικό δίδυμο του άσπρου – μαύρου, με τον αιθέριο χαρακτήρα του, κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Συνδυασμός διαχρονικός και όσο χρειάζεται δυναμικός. Διαλέξτε ένα λευκό παλτό με ένα μαύρο top και θα δείξετε τόσο κομψές, όπως ποτέ. Μια άλλη πρόταση είναι να ταιριάξετε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι με ένα λευκό παλτό, συμπληρώνοντας το σύνολο, με ένα μαύρο λεπτό πουλόβερ και ίσως ένα φουλάρι με ασπρόμαυρα γραμμικά μοτίβα. Τα ανδρικά brogues ή oxfords, είναι υπέροχα μαζί τους. Χωρίς να ξεχνάτε βέβαια και τα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε ένα Κασμίρ λευκό παλτό με ένα χαριτωμένο μικρό μαύρο φόρεμα για την απόλυτη κομψότητα. Το λευκό με τις κόκκινες λεπτομέρειες ή του μπορντό, δένει ιδανικά. Λιτές γραμμές, minimal, με αξεσουάρ σε κόκκινες αποχρώσεις, δημιουργούν μία εντυπωσιακή εμφάνιση – chic χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες. Για ένα Casual Chic αποτέλεσμα, το τζιν είναι το απόλυτο διαβατήριο. Συνδυάζοντας το άσπρο παλτό με σκισμένο τζιν και μοκασίνια ή αθλητικά, έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή. Το λευκό με άλλες αποχρώσεις, λειτουργεί ως το σωστό υπόβαθρο, αφήνοντας το περιθώριο για πληθώρα συνδυασμών.

Προσφέρει πάντα την ευελιξία, να φορέσετε μαζί του, όποιο χρώμα αγαπάτε εσείς περισσότερο ή εκείνες τις αποχρώσεις – οι οποίες είναι μόδα ανά περιόδους. Το απαλό μπλε και φούξια, αποτελούν τις πιο στιλάτες επιλογές για τώρα. Επιπλέον, όλα τα παστέλ χρώματα – της μέντας, το ροζ και το μοβ – λειτουργούν απίθανα με το λευκό. Συνδυασμοί, κατάλληλοι για κάθε ηλικία και όχι μόνο για τα νέα κορίτσια.