Ευχάριστα νέα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Πήγε στα χιόνια με τον Βασάλο να το γιορτάσει

Νέες τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού

Ευχάριστα νέα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Πήγε στα χιόνια με τον Βασάλο να το γιορτάσει

Ευχάριστα είναι τα νέα που μάθαμε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η εκδρομή της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στα χιόνια λογικά ήταν για να τον γιορτάσουν!

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του καθώς και στα επαγγελματική και στα προσωπικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, όπως μας αποκάλυψαν πηγές μας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA να συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ενώ ακόμα ένα άτομο όπως σας έχουμε ανακοινώσει σκέφτεται να αποχωρήσει.

Φωτογραφίες από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που πήγαν στα χιόνια

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ALPHA

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχέση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο όπως είδατε στις παραπάνω φωτογραφίες πέρασαν ένα μαγευτικό τριήμερο στο Bansko, οι δυο τους να ζήσουν τον έρωτά τους! Έκαναν σκι, έφαγαν ήπιαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους μέχρι να φτάσει το Σαββατοκύριακο που θα βρίσκονται ο καθένας στο κανάλι του για τις εκπομπές τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μοιράστηκε μαζί με τον Βασάλο την πιο γλυκιά "αμαρτία"! Δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε μαζί με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Βασάλο μια πολύ γλυκιά "αμαρτία". Σε αυτό που ανέβασε σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί αφού είναι πενταντόστιμο αλλά και πάρα πολύ υγιεινό.

Η παρουσιάστρια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις θέλησαν και οι δυο να χαλαρώσουν στο μαγαζί του καλού τους φίλου Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Και οι δυο όμως είναι γνωστό πως κάνουν εντατική γυμναστική και προσέχουν πάρα πολύ την διατροφή τους, οπότε αποφεύγουν τα φαγητά με θερμίδες.

Έτσι το ζευγάρι βρέθηκε εκεί και ήθελε να κάνει την "αμαρτία" του αλλά έφαγε γιαούρτι με φράουλες που είναι τόσο πολύ νόστιμο όσο και πολύ υγιεινό χωρίς θερμίδες.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Survivor