Από τον Alpha στο Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η φωτογραφία με την ανακοίνωση

Σε ποια εκπομπή θα πάει; Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από τον Alpha στο Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η φωτογραφία με την ανακοίνωση

Κι όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα πάει από τον Alpha tv στο Star και η ανακοίνωση έγινε με μια φωτογραφία! Σε ποια εκπομπή θα την δούμε; Δεν πάει το μυαλό σας αλλά υπάρχουν ντοκουμέντα στα social media.

Η παρουσιάστρια που συμμετέχει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται έκανε την ανατροπή. Πιο συγκεκριμένα, θα πάει σε εκπομπή του Star και μάλιστα πολύ σύντομα. Αναφερόμαστε στην Φωλιά των Κούκου, όπου και αναμένεται να την δούμε.

Η ίδια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram της με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη από τους Κούκου και έκανε την αποκάλυψη για την εκπομπή που θα πάει μετά τον Alpha tv! «Coming soon» έγραψε στην λεζάντα και δεν ανέφερε άλλες λεπτομέρειες. Πάντως αν κρίνουμε από το backround, μάλλον θα μοιραστεί μυστικά διατροφής της! Το γύρισμα ωστόσο, έγινε λίγο καιρό μετά την απόδρασή της με τον Βασάλο στα χιόνια, σας είχαμε δείξει υλικό...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Star

Πού είχε πάει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν πάει στο Star από τον Alpha tv;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εμφανίστηκε καλεσμένη στο Νίκο Μουτσινά και έβαλε «φωτιά» στην εκπομπή και όχι μόνο με το λευκό της φόρεμα! Το κοινό από κάτω την αποθέωσε, όπως θα κάνουμε και εμείς μιας και το look είναι για το απόλυτο 10άρι.

Φρέσκο, νεανικό και με vibes Άνοιξης, ένα λευκό φόρεμα πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σου. Η εκπομπή στον ΣΚΑΙ χτες είχε πολλά και διάφορα σκηνικά, με ένα από τα καλύτερα να είναι η είσοδος του συντρόφου της Βάνιας, όπως γράψαμε.

Εντύπωση προκάλεσε και η συνέντευξη της παρουσιάστριας του Alpha, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον... γάμο της με τον Βασάλο. «Έχω βαρεθεί πια. Εκεί που ήμουν υπέρ του γάμου, δεν θέλω να με ρωτάνε για γάμους και παιδιά. Κουράστηκα! Και όχι τίποτα άλλο, μπορεί σε γάμους και φίλους να ξεκινάνε προσδοκίες που μετά σε ζαλίζουν. Όποτε θέλουμε θα παντρευτούμε. Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι και να μην το ξέρετε!». Μιλώντας για γάμο... η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε και το κατάλληλο λευκό φόρεμα ώστε να κάνει την όλη συζήτηση με στιλ. Ο Νίκος Μουτσινάς με το γνωστό του χιούμορ την πέρασε από κόσκινο και η εκπομπή πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση.

Στα της μόδας τώρα

Το λευκό φόρεμα είναι ένας καμβάς που πάει σχεδόν με όλα. Η ξανθιά (πλέον) Ευρυδίκη το συνδύασε πολύ σωστά με μπεζ σουεντ μπότες και ζώνη με μεγάλη αγκράφα και έκανε ένα πολύ ανέμελο σπάσιμο στα μαλλιά. Εξτρά μπόνους πήρε από εμάς και για το λίγο μακιγιάζ, αφού με τέτοιο πρόσωπο δεν χρειάζεται και πολλά για να αναδειχθεί.

Ιδού και η φωτογραφία με το σχετικό look: