Με το απόλυτο ανδρόγυνο look στο Open η Μαρία Μπακοδήμου - Άκρως εντυπωσιακή

Πιο κομψή από ποτέ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με το απόλυτο ανδρόγυνο look στο Open η Μαρία Μπακοδήμου - Άκρως εντυπωσιακή

Με αυτό το ανδρόγυνο look στο Open, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε θραύση καθώς ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα που σίγουρα ξέρει πως να ντύνεται και να κερδίζει τις εντυπώσεις εκεί έξω.

Η παρουσιάστρια του Open γνωρίζει από μόδα καθώς διαθέτει και το δικό της κατάστημα με ρούχα που σχεδιάζει η ίδια.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια πάρα πολύ κομψή γυναίκα και σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτή την φορά φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι που το συνδύασε με λευκό πουκάμισο, γιλέκο αλλά και παπιγιόν.

Αυτό το ανδρόγυνο look της παρουσιάστριας έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις, καθώς ήταν υπέροχη και άκρως εντυπωσιακή με αυτή την επιλογή της. Η ίδια επέλεξε αυτό το ρούχο για την φωτογράφιση του Just The 2 of us που θα είναι στην κριτική επιτροπή.Δείτε εδώ πώς η Μαρία Μπακοδήμου έβαλε το καρό με τον πιο κομψό τρόπο

Δείτε εδώ την εμφάνιση της:

Με όπλο στο χέρι η Μαρία Μπακοδήμου - Δεν φαντάζεστε τι κάνει όταν δεν είναι στο OPENtv

Η Μαρία Μπακοδήμου όταν δεν είναι στο OpenTv δεν φαντάζεστε πως περνάει τον χρόνο της. Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση με όπλο στο χέρι που σίγουρα ξάφνιασε τους followers της και δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε.

Η ίδια έχει αυξημένο επαγγελματικό ωράριο ωστόσο όποτε μπορεί κλέβει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και κάνει πράγματα που της αρέσουν.

Αυτή την φορά η παρουσιάστρια του Open φαίνεται πως ξεκίνησε μαθήματα σκοποβολής με έμπνευση όπως έγραψε την Άννα Κορακάκη.

Η ίδια είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται να δοκιμάσει πράγματα που είναι για... τολμηρούς!

Δείτε την ανάρτηση της: