All time classic οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη - Τις φόρεσε στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου

Θα τις βρεις μόνο με 59 ευρώ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
All time classic οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη - Τις φόρεσε στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη, είναι από τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, όπου πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντός αλλά και εκτός πλατό. Συνδυάζει, άνεση και στιλ με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό το απέδειξε για ακόμη μια φορά με τις all time classic μπότες που φόρεσε, όταν οι φωτογράφοι την «τσάκωσαν» στην αγκαλιά του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου.

Το ζευγάρι πριν από περίπου μια εβδομάδα γιόρτασε την επέτειο του. Ο φακός τους απαθανάτισε έξω από εστιατόριο όπου δειπνούσαν στο Χαλάνδρι. Μάλιστα, δεν δίστασαν να ποζάρουν στο φωτογράφο, όλο χαμόγελα, μόλις τον κατάλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εύθυμη διάθεση συνεχίστηκε και μέσα στο παραδοσιακό ιταλικό εστιατόριο, με ρίζες από την Αντίπαρο, καθώς οι δυο τους δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν κλεφτά φιλιά με αφορμή, φυσικά, την 5η επέτειο του γάμου τους. «Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ» έλεγαν στο Youweekly.gr οι αυτόπτες μάρτυρες που δεν ήταν λίγοι και τους καμάρωναν και - γιατί όχι;- κάποιοι ζήλευαν τον τρόπο που κοιτούσαν ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, πως γίνεται να μην είναι ερωτευμένος ο Μάκης Παντζόπουλος με την Ελένη Μενεγάκη. Όλο το βράδυ δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Η παρουσιάστρια του ALPHA επέλεξε ένα chic casual look. Συνδύασε ένα κλασικό blazer με τζιν παντελόνι και μαύρες all time classic μπότες.

Γιατί θεωρούνται all time classic οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη;

Οι μαύρες ψηλές μπότες είναι ένα κλασικό κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας. Συνδυάζονται άψογα με όλα, ενώ μπορούν να φορεθούν από το πρωί για καφέ έως και αργά το βράδυ για ποτό. Η Ελένη Μενεγάκη με το τζιν της έκανε έναν συνδυασμό που μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις ώρες.

Ελένης Μενεγάκη παπούτσια Μάκης Παντζόπουλος

Οι μπότες που επέλεξε η ίδια είναι από την εταιρία Sante Shoes και κοστίζουν 59€ από 99€ που ήταν η αρχική τους τιμή πριν την έκπτωση. Τα παπούτσια από την συγκεκριμένη εταιρία η παρουσιάστρια τα λατρεύει. Σε πρόσφατη δημόσια έξοδο της, ο φακός την απαθανάτισε με μπότες που θα λατρέψεις. Μάλιστα, από 109 ευρώ θα τις βρεις μόνο με 65.