Sping is calling και η Βάσω Λασκαράκη σου προτείνει τα must have items της σεζόν

Τρέξε να τα προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Sping is calling και η Βάσω Λασκαράκη σου προτείνει τα must have items της σεζόν

Η Άνοιξη σε λίγο καιρό μπαίνει επίσημα και η Βάσω Λασκαράκη με μια ανάρτηση της σου προτείνει τα must have items της σεζόν και... spring is calling. Η ηθοποιός, αγαπάει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς.

Μετά το όμορφο ταξίδι της στην Δανία, μαζί με την κολλητή της φίλη, Αθηνά Οικονομάκου και τους συζύγους τους, επέστρεψε στην καθημερινότητα της. Έχοντας βρει μάλιστα, χρόνο μας έδειξε μερικά από τα hot κομμάτια της φετινής Άνοιξης.

Ως λάτρης των social media, η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπόρεσε να μην βγάλει φωτογραφία και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά από τα αγαπημένα της κομμάτια. Συγκεκριμένα, ήταν δυο must have items από την Άνοιξη-Καλοκαίρι ’20 των marksandspencer.

Must have item είναι και το μαύρο μπουφάν της Βάσως Λασκαράκη. Είναι τόσο ζεστό και στυλάτο, που δεν το έβγαζε από πάνω της. Την κοίταγαν όλοι στο δρόμο, ενώ εκείνη πόζαρε στον φακό, "μαγνητίζοντας" όλα τα βλέμματα.

Spring is calling και με το λευκό παντελόνι της Βάσως Λασκαράκη - Και αυτό στα must have items της Άνοιξης

Η Βάσω Λασκαράκη πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις καθημερινά. Ένας από τους συνδυασμούς της που θα σε «τρελάνει» είναι αυτός με το λευκό παντελόνι της, που το φόρεσε με πουλόβερ στο πιο αγαπημένο χρώμα και πήγε σε άλλο... λέβελ. Παρέδωσε μαθήματα μόδας.

Πρόσφατα, η ηθοποιός πραγματοποίησε ένα όμορφο ταξίδι μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, την κολλητή της φίλη Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην Δανία. Οι φωτογραφίες τους, μια προς μια είναι πολύ εντυπωσιακές.

Η Βάσω Λασκαράκη, στις καθημερινές της εμφανίσεις και όχι μόνο επιλέγει κομμάτια από την συλλογή ρούχων «Project Soma» που σχεδιάζει η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα, κομμάτια από την συγκεκριμένη συλλογή επέλεξε και στο ταξίδι τους και παρέδωσε μαθήματα μόδας με τον συνδυασμό που έκανε με το λευκό παντελόνι της. Η ηθοποιός το φόρεσε με ένα απίστευτο μουσταρδί πουλόβερ. Μάλιστα, είναι αγαπημένο της, καθώς έχουμε δει να το φορά ξανά. Τότε μας είχε δείξει πως να το φοράμε χωρίς να φαινόμαστε σαν... «λουκούμι».