Με sneakers που κάνουν θραύση η Φαίη Σκορδά - Την «έπιασαν» μετά το ταξίδι με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Μπορείς να τα βρεις εύκολα παντού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με sneakers που κάνουν θραύση η Φαίη Σκορδά - Την «έπιασαν» μετά το ταξίδι με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Ταμεία παγκοσμίως «σπάνε» τα sneakers που φόρεσε η Φαίη Σκορδά σε μια δημόσια εμφάνιση της. Τα συγκεκριμένα παπούτσια κάνουν θραύση και είδαμε να τα φοράει όταν την «έπιασαν» οι φωτογράφοι στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή από το ταξίδι της με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 με τον σύντροφο της πήγαν ερωτικό ταξίδι στην Ιταλία. Στο αεροδρόμιο που την «τσακώσαμε» είδαμε να φοράει τα παπούτσια που φοράνε όλες οι fashion bloggers σε παγκόσμιο επίπεδο και τα συνδυάζουν με φούστες, φορέματα, τζιν και φόρμες.

Η Φαίη Σκορδά ήθελε να είναι σικάτη και περιποιημένη, ακόμη και μέσα στο αεροπλάνο. Επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο τζιν παντελόνι που ανήκει στην εταιρεία BSB και κοστίζει μόλις 59,90€, το οποίο συνδύασε με λευκά απίστευτα sneakers τα οποία «σπάνε» ταμεία.

Πρόκειται για τα sneakers Filla. Αυτά που φόρεσε η Φαίη Σκορδά, κοστίζουν 83 €.

Φαίη Σκορδά sneakers

Να πούμε πως τα συγκεκριμένα παπούτσια που λέγονται και ugly shoes λόγω του ότι είναι χοντροκομμένα, μπορούν να συνδυαστούν ακόμη και με το ποιο σικάτο φόρεμα σου. Δοκίμασε το.

Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Ο Νίκος Ηλιόπουλος και η Φαίη Σκορδά μπορεί πλέον να δήλωσαν ανοιχτά πως είναι μαζί ένα χρόνο αλλά ακόμη διατηρούν τα όρια που οι ίδιοι έθεσαν και δεν δίνουν πολλά δικαιώματα. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες που οι δυο τους παρευρέθηκαν στην Ιταλία για ένα ρομαντικό Weekend η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία σε ένα ιταλικό καφέ κι εμείς που... τίποτα δεν μας ξεφεύγει παρατηρήσαμε πως στα γυαλιά ηλίου που φορούσε αντανακλούσε η φιγούρα του αγαπημένου της.