Με παντελόνι 59,90 ευρώ η Φαίη Σκορδά στην Ιταλία με το Νίκο Ηλιόπουλο

Ξέρουμε που θα το βρεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με παντελόνι 59,90 ευρώ η Φαίη Σκορδά στην Ιταλία με το Νίκο Ηλιόπουλο

Στα καλύτερα της βρίσκεται αυτή την περίοδο η λαμπερή Φαίη Σκορδά αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και την ρωτήσουν για τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο, το χαμόγελο δεν κρύβεται! Πρόσφατα, μάλιστα, οι δυο τους πήγαν ερωτικό ταξιδάκι στην Ιταλία κι εμείς εντοπίσαμε -μεταξύ άλλων- ένα συγκλονιστικό και άκρως οικονομικό παντελόνι που φόρεσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, αφού κοστίζει μόλις 59,90€.

Μόλις εχθές σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες την άφιξη και την αναχώρηση της Φαίης Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος (Δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες). Η παρουσιάστρια, δε, σικάτη ακόμα και στο ταξίδι της φόρεσε στην άφιξή της ένα υπέροχο λευκό τζιν παντελόνι, με ένα nude παλτό. Τα συνδύασε με απλό στενό τζιν μπλε πουκάμισο και sneakers Filla.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το τζιν αυτό παντελόνι ανήκει στην εταιρεία BSB και κοστίζει μόλις 59,90€.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο από την Ιταλία

Ο Νίκος Ηλιόπουλος και η Φαίη Σκορδά μπορεί πλέον να δήλωσαν ανοιχτά πως είναι μαζί ένα χρόνο αλλά ακόμη διατηρούν τα όρια που οι ίδιοι έθεσαν και δεν δίνουν πολλά δικαιώματα, δηλαδή δεν ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί στα social media ούτε κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες που οι δυο τους παρευρέθηκαν στην Ιταλία για ένα ρομαντικό Weekend η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία σε ένα ιταλικό καφέ κι εμείς που... τίποτα δεν μας ξεφεύγει παρατηρήσαμε πως στα γυαλιά ηλίου που φορούσε αντανακλούσε η φιγούρα του αγαπημένου της.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω: