Η Μελίνα Ασλανίδου με «σκισμένο» στους ώμους πουκάμισο - Τόλμησε να το φορέσεις και εσύ

Είναι latest trend

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μελίνα Ασλανίδου με «σκισμένο» στους ώμους πουκάμισο - Τόλμησε να το φορέσεις και εσύ

Τόλμησε και εσύ να φορέσεις το πουκάμισο της Μελίνας Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια το έβαλε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ήταν «σκισμένο» στους ώμους, ωστόσο είναι πολύ σικάτο και εντυπωσιακό.

Η Μελίνα Ασλανίδου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται στο θέατρο Βεργίνα με τον καλλιτέχνη και χαρίζουν κάθε βράδυ, μοναδικές στιγμές που θαμώνες που πηγαίνουν να τους παρακολουθήσουν. Μοναδικές επιτυχίες κατακλύζουν το χώρο.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια επιλέγει κάθε φορά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Της αρέσει να «ρισκάρει» και να κάνει νέους συνδυασμούς, ενώ ακολουθεί όλα τα rends που βγαίνουν κατά καιρούς στη μόδα. Χθες, επέλεξε να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό πουκάμισο.

Συγκεκριμένα, ήταν λευκό σε φαρδιά γραμμή, ενώ στους ώμους είχε δυο ανοίγματα τα οποία είχαν μαύρα κρόσσια. Τόλμησε και εσύ να το φορέσεις όπως η Μελίνα Ασλανίδου και «κλέψε» τις εντυπώσεις.

Μελίνα Ασλανίδου που τραγουδάει

Τις εντυπώσεις πρόσφατα τράβηξε με το κόκκινο σύνολο της. Με την πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram άναψε «φωτιές».

Τα σκισίματα εκτός σε πουκάμισο αρέσουν στην Μελίνα Ασλανίδου και στα τζιν

Το τζιν που αγαπάνε όλες οι γυναίκες φόρεσε η Μελίνα Ασλανίδου. Το βλέπουμε πολλά χρόνια να κυκλοφορεί στους δρόμους. Είναι μαύρο με σκισίματα.

Η τραγουδίστρια μπορεί στο X-factor να πραγματοποιούσε φαντασμαγορικές εμφανίσεις, ωστόσο στην καθημερινότητα τις επιλέγει να είναι πιο απλή.

Σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram, είδαμε να φοράει ένα τζιν παντελόνι που το επιλέγουν και το αγαπάνε πολλές γυναίκες.

Πρόκειται για το κλασικό τζιν με σκισίματα και ξεβάμματα που φοράνε πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες. Ένα κομμάτι που δεν φεύγει από τη μόδα.

Να θυμηθούμε την απίστευτη μαύρη τουαλέτα που φόρεσε στον τελικό.

Μελίνα Ασλανίδου παντελόνι ρούχα