Αθηνά Οικονομάκου: Κρέμασε στην μέση της την τσάντα που είναι no1 trend - Χαμός με τις belt bags

Εσύ την έχεις στην ντουλάπα σου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθηνά Οικονομάκου: Κρέμασε στην μέση της την τσάντα που είναι no1 trend - Χαμός με τις belt bags

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει την μόδα και έχουμε δει πως ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν. Αγαπάει να κάνει ανατρεπτικούς συνδυασμούς κρατώντας πάντα και απίστευτες τσάντες. Μια από αυτές είναι η belt bag που κρέμασε στην μέση της. Πρόκειται για το no1 trend και προκαλεί χαμό.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα, τόσο με τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» και το κατάστημα της με τα κοσμήματα, όσο και στο σπίτι με το γιο της, Μάξιμο - ο οποίος είναι και η κύρια προτεραιότητα της - πάντα ωστόσο, φροντίζει την εμφάνιση της.

Όπως έχουμε δει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημιουργεί εντυπωσιακού συνδυασμούς, με χρώματα, κάνοντας layering, ενώ τις αρέσουν πολύ και τα pinted κομμάτια. Συνήθως, επιλέγει να φοράει ρούχα από την συλλογή «project soma» που έχει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο βρισκόταν στο ταξίδι της στη Σουηδία. Όλο χαμόγελο και νάζι περπατούσε μπροστά από το φακό, ωστόσο εμείς παρατηρήσαμε την belt τσάντα της, η οποία κάνει χαμό, αφού την θέλουν όλες οι γυναίκες.

Η belt bag της Αθηνάς Οικονομάκου που κάνει χαμό είναι no1 trend

Πρόκειται για την Louis Vuitton. Ωστόσο, δεν κάνει η συγκεκριμένη μάρκα μόνο θραύση. Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα σχέδια και χρώματα αλλά και σε επίσης διάφορες τιμές. Οι belt bag ήρθαν για να μείνουν και φοριούνται με όλα.

Να σημειώσουμε πως πολλά κομμάτια από την συλλογή ρούχων της βρίσκονται σε προσφορά. Όπως, το παντελόνι Candece που μπορεί να μοιάζει με τζιν, αλλά δεν είναι. Βρίσκεται σε απίστευτη προσφορά. Θα το βρεις μόνο με 98 €, αφού βρίσκεται σε έκπτωση. Αν μπεις στο διαδικτυακό της κατάστημα θα βρεις τέλεια κομμάτια σε χαμηλές τιμές.