Ο Μάκης Παντζόπουλος κρατούσε από το χέρι την Ελένη Μενεγάκη και όλοι κοιτούσαν το τζιν της - Δικό σου με 59 ευρώ

Είναι κλασικό, αλλά άκρως εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μάκης Παντζόπουλος κρατούσε από το χέρι την Ελένη Μενεγάκη και όλοι κοιτούσαν το τζιν της - Δικό σου με 59 ευρώ

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τον Μάκη Παντζόπουλο και παρόλο που θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβει τον έρωτα της. Πρόσφατα τους «τσάκωσαν» σε έξοδο τους και δεν σταμάτησε να την κρατά από το χέρι. Ωστόσο, όλο κοιτούσαν και το τζιν της, το οποίο ξέρουμε που να το βρεις και να το κάνεις δικό σου με 59 €.

Πριν λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια με τον Μάκη Παντζόπουλο γιόρτασαν την 5η επέτειο τους και βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Μπορεί κατά την ώρα του φαγητού τους να ήταν διακριτικοί, μη θέλοντας να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους, ωστόσο, εκτός του μαγαζιού πόζαραν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χαμογελά, αποκλειστικά στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr και να "φωνάζουν" πόσο ευτυχισμένοι είναι ακόμη και μετά από πέντε χρόνια γάμου και πολλά κοινής πορείας. Είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια και όχι άδικα αφού η σχέση τους, η οποία ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά και η μετέπειτα κοινή πορεία τους, έγιναν πρωτοσέλιδα.

Όλο το βράδυ ο Μάκης Παντζόπουλος δεν σταμάτησε να κοιτάζει την αγαπημένη του Ελένη Μενεγάκη, η οποία ήταν πανέμορφη. Επέλεξε να φορέσει ένα blazer το οποίο συνδύασε με πουκάμισο από μέσα, μαύρες μπότες, τις οποίες αν θες δεν εδώ που θα τις βρεις και πόσο, και ένα κλασικό τζιν παντελόνι.

Όλοι κοιτούσαν το τζιν της Ελένης Μενεγάκη

Το παντελόνι της ήταν όμως εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα. Η παρουσιάστρια του ALPHA το φόρεσε με τον πιο stylish τρόπο, δίνοντας πολλές ιδέες σε όλες εσάς. Μάλιστα, μπορείς να το βρεις στα American Eagle και κοστίζει 59 €.

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος