Χαμός με το μαύρο παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια - Φωτογραφία πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1

Είναι στα hot trends

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με το μαύρο παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια - Φωτογραφία πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1

Με μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1, είδαμε το απίστευτο παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια έκανε χαμό για ακόμη μια φορά την στιλιστική της επιλογή. Φοράει τα πιο latest trends της σεζόν και ξέρει να τα υποστηρίζει.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστή για τις υπέροχες στυλιστικές της επιλογές, που δεν απογοητεύουν και μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά. Με μια μοναδική της εμφάνιση κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα στα πόδια της και πιο συγκεκριμένα στο παντελόνι της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια «δίδαξε» με το μαύρο παντελόνι της σε φαρδιά γραμμή που φόρεσε σε ένα από τα επεισόδια του «Ρουκ Ζουκ» που προβάλλονται στον ΑΝΤ1. Ήταν ψιλόμεσο και η παρουσιάστρια το συνδύασε άψογα με μαύρα κλασικά μποτάκια.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με printed κρεμ πουκάμισο, το οποίο έκανε την πιο σωστή αντίθεση.

Όσον αφορά α επαγγελματικά της, όλα τα κανάλια βρίσκονται σε μια περίοδο αναπροσαρμογής, έτσι κι ο ΑΝΤ1, για τον οποίο έχω σήμερα σούπερ αποκλειστικό και θα το μοιραστώ μαζί σας εννοείται μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog. Οριστική είναι η απόφαση που έχει παρθεί για την Ζέτα Μακρυπούλια και σας μεταφέραμε όλο το παρασκήνιο!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαύρο παντελόνι την έδειξε 2 μέτρα πίσω από τις κάμερες

Η Ζέτα Μακρυπούλια «πέταξε» τα τακούνια και έβαλε αθλητικά! Το μαύρο παντελόνι την έδειξε 2 μέτρα και εμφανίστηκε στο Ρουκ Ζουκ πιο κομψή από ποτέ!

Μέχρι και ο Χατζηγιάννης θα έφαγε κόλλημα... Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, έκανε την ανατροπή και αντί για τακούνια φόρεσε αθλητικά! Το μαύρο παντελόνι της, σε κρεπ με ιδιαίτερο κόψιμο, την έδειξε 2 μέτρα και το γεγονός ότι είχε και γυρισμένα ρεβέρ, έδωσε εξτρά πόντους στιλ.Δείτε την και με άψογο λευκό πουλόβερ

Το σύνολό της πήρε από εμάς αριστείο και αν θες να πας μια χαλαρή βόλτα με τις κολλητές σου, κάντο copy και δεν θα χάσεις! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: