Με total white η Τατιάνα Στεφανίδου - Περπάτησε στο δρόμο και όλοι κοιτούσαν τις μπότες της

Έκανε απίστευτο συνδυασμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με total white η Τατιάνα Στεφανίδου - Περπάτησε στο δρόμο και όλοι κοιτούσαν τις μπότες της

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Τις αρέσει να κάνει τολμηρές συνδυασμούς και να ακολουθεί όλα τα trends που βγαίνουν στην μόδα. Στην πρόσφατη ανάρτηση της την είδαμε να φοράει total white, ωστόσο όλοι κοιτούσαν τις μπότες της όταν περπατούσε.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μας δείχνει πως μπορούμε και εμείς να αλλάξουμε την εμφάνισή μας, με πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο. Και αυτό δεν είναι άλλος από τις απίστευτες animal print μπότες της, οι οποίες είναι στις hot τάσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση της. Επέλεξε ένα total white look, με midi φόρεμα και παλτό, το οποίο συνδύασε με τις τέλειες μπότες της.

Η παρουσιάστρια μας έδειξε πως μόνο με παπούτσια, μπορεί να αλλάξει όλο το σύνολο.

Ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου είναι γνωστή και για την λατρεία της με τις τσάντες. Ο φάκελός της είναι trend για όλες τις εποχές και τώρα σου δείχνει πως μπορείς να απογειώσεις την εμφάνισή σου.

Στα βήματα της Τατιάνας Στεφανίδου - Να πως θα "σπάσεις" το total white look με σικ τρόπο

Μπες και εσύ στα βήματα της Τατιάνας Στεφανίδου! Αν λατρεύεις το λευκό, αλλά δεν θες όλη η εμφάνισή σου να είναι εντελώς σαν τα χιόνια, να πως θα "σπάσεις" το total white look με σικ τρόπο!

Η παρουσιάστρια φυσικά και ακολουθεί όλες τις τάσεις της μόδας και για αυτό παραμένει κομψή και στυλάτη όλες τις μέρες και όλες τις ώρες. Έτσι για ακόμα μια φορά, μας δείχνει πως μπορούμε και εμείς να αλλάξουμε την εμφάνισή μας, με πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Και ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά τα κόκκινα νύχια. Ναι καλά διάβασες, η παρουσιάστρια σε πρόσφατο ποστ της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να μοιράστηκε ένα λευκό look, ωστόσο αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το μανικούρ της.

Τόλμησέ το και εσύ και δες την διαφορά στο λεπτό. Ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου είναι γνωστή και για την λατρεία της με τις τσάντες. Ο φάκελός της είναι trend για όλες τις εποχές και τώρα σου δείχνει πως μπορείς να απογειώσεις την εμφάνισή σου.