Κατερίνα Στικούδη: Με μπλε λαμπερό φόρεμα στο πλατό του ΣΚΑΙ - Πήρε το απόλυτο 5άρι το look της

Η πιο τέλεια εμφάνιση της στο My style rocks μέχρι σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Στικούδη: Με μπλε λαμπερό φόρεμα στο πλατό του ΣΚΑΙ - Πήρε το απόλυτο 5άρι το look της

Το απόλυτο 5άρι παίρνει στο σημερινό Gala του «My style rocks» η Κατερίνα Στικούδη. Εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ φορώντας ένα απίστευτο λαμπερό μπλε φόρεμα. Τα σχόλια από τους κριτές δεν έλειψαν, αφού το look της ήταν απίστευτο.

Ημέρα και ώρα άλλαξε το Gala του show μόδας. Από εκεί που το παρακολουθούσαμε Παρασκευή βράδυ, από εδώ και στο εξής θα το βλέπουμε κάθε Κυριακή μεσημέρι στις τρεις η ώρα. Ο λόγος της μετακόμισης αυτής του οφείλεται στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην prime time ζώνη την Παρασκευή το βράδυ.

Έτσι λοιπόν από σήμερα το μεσημέρι και κάθε Κυριακή μεσημέρι θα μας καλησπερίζει η Κατερίνα Στικούδη. Σήμερα, μάλιστα, μας καλησπέρισε και πάθαμε πλάκα με την εμφάνιση της. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My style rocks επέλεξε να φορέσει ένα μίνι λαμπερό μπλε φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μωβ γόβες.

Κατερίνα Στικούδη My style rocks εμφάνιση

Αυτή δεν είναι η μόνη εμφάνιση της που πήρε 5άρι. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο My Style Rocks και "άναψε" φωτιές με την εμφάνιση της. Είδαμε τα γυμνασμένα της πόδια και πάθαμε κυριολεκτικά πλάκα, άλλωστε η ίδια διαθέτει τις αναλογίες.

Η πιο "καυτή" εμφάνιση της Στικούδη στον ΣΚΑΙ - Φόρεσε μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι!

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε την πιο "καυτή" εμφάνιση στο My style rocks Gala. Φόρεσε μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και ομολογουμένως εντυπωσίασε τους πάντες με αυτή της την επιλογή, καθώς διαθέτει και τις αναλογίες να το φοράει.

Η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται την κριτική επιτροπή που για ακόμα μια φορά καλείται να ξεχωρίσει την πιο στιλάτη εμφάνιση στο My Style Rocks.

Οι έντεκα κοπέλες επιστρατεύουν τις γνώσεις και τη φαντασία τους με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν.

H Kατερίνα Στικούδη πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες με αυτό που φόρεσε απόψε.Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

My style rocks Gala