Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το απόλυτο φόρεμα για την Άνοιξη - Πάει άψογα στις ξανθιές

Θα το φοράς και το καλοκαίρι!

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το απόλυτο φόρεμα για την Άνοιξη - Πάει άψογα στις ξανθιές

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το απόλυτο φόρεμα για την Άνοιξη. Αν είσαι ξανθιά, αυτή η επιλογή θα ταιριάξει τέλεια με τις αποχρώσεις σου και θα το φοράς ακόμα και το καλοκαίρι κατά την διάρκεια των διακοπών σου.

Ο χειμώνας φεύγει σιγά σιγά και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα μουντά χρώματα και να φορέσουμε πιο ανοιχτές και φωτεινές αποχρώσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει σίγουρα στυλ και φόρεσε την απόλυτη επιλογή για την Άνοιξη. Ένα γαλάζιο φόρεμα που είναι μεσάτο με φουσκωτά μανίκια και έχει άνοιγμα στα πόδια.

Το φόρεμα είναι της εταιρείας Lynne και αν είσαι ξανθιά αξίζει σίγουρα να του ρίξεις μια ματιά καθώς είναι στις αποχρώσεις σου.Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου μας αιφνιδίασε με την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Εκτός από το φόρεμα για την Άνοιξη η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε και αυτό το ροζ παλτό που θα σας ενθουσιάσει

Η Κατερίνα Καινούργιου ως γνωστών αγαπά την μόδα, ενώ το ντύσιμό της είναι πάντοτε κομψό! Έτσι και αυτή τη φορά έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα ροζ παλτό που της πήγαινε γάντι!

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την Κατερίνα Καινούργιου και τον Βαίλη Μαυραγάνη στο Κολωνάκι και το λουκ που επέλεξε η όμορφη παρουσιάστρια ήταν άκρως εντυπωσιακό!

Η ξανθιά παρουσιάστρια λοιπόν επέλεξε να ντυθεί απλά σε μαύρες αποχρώσεις. Ειδικότερα φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο ζιβάγκο που την έκανε ιδιαίτερα κομψή! Ακόμα συνδύασε το ντύσιμό της με απλά δερμάτινα μποτάκια και μια μαύρη - επίσης δερμάτινη - τσάντα με εντυπωσιακό τετράγωνο χερούλι!

Το ντύσιμό της παρέπεμπε σε 60ς ή και στα 70ς με αυτό που τράβηξε πραγματικά όλα τα βλέμματα να είναι το μακρύ ροζ παλτό της, το οποίο ήταν πραγματικά πανέμορφο! Μάλιστα έδωσε και μια ωραία ιδέα για τον χειμώνα δείχνοντάς μας πως να σπάσουμε ένα μαύρο ντύσιμο με χρώμα, αλλά και το αντίστροφο - πώς να "ησυχάσουμε" ένα χρωματισμό παλτό!

Η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πάρα πολύ κομψή, ενώ το όλο λουκ της έδεσε πολύ όμορφα και με τα μαύρα γυαλιά που επέλεξε να φορέσει!

Δείτε και τις φωτογραφίες με την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Κατερίνα Καινούργιου

Καινούργιου Μαυραγάνης

Καινούργιου παλτό

Κατερίνα Καινούργιου Κολωνάκι

Κατερίνα Καινούργιου ροζ παλτό