Κατερίνα Καινούργιου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της που μας ενθουσίασε! Ξεχάστε τα μαλλιά της όπως τα ξέρατε

Της πάει πολύ!

Κατερίνα Καινούργιου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της που μας ενθουσίασε! Ξεχάστε τα μαλλιά της όπως τα ξέρατε

Νέο look στα μαλλιά της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Τι άλλαξε η παρουσιάστρια στην εμφάνιση της; Η νέα αλλαγή πάντως της πάει πολύ και τα μαλλιά της φαίνονται πιο όμορφα από ποτέ. Άλλωστε η ίδια δεν έχει κρύψει την αδυναμία της στα μακριά μαλλιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρά το επιβαρυμένο της πρόγραμμα, βρίσκει πάντα χρόνο για να φροντίζει τον εαυτό της.

Αυτή τη φορά, έκανε μια νέα αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram, το νέο της hair look.Και μιας και μιλάμε για την Κατερίνα Καινούργιου, είδατε και την τελευταία της συγκίνηση on air;

Η παρουσιάστρια μάκρυνε ξανά τα μαλλιά της, αποχωρίζοντας το κοντό που είχε τους τελευταιούς μήνες.

«Μακριά μαλλιά ξανά. Μέσα σε μισή ώρα μόνο» έγραψε στην ανάρτηση της.Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με την νέα αλλαγή στα μαλλιά της.

Κατερίνα Καινούργιου: Η φαντασμαγωρική έναρξη της εκπομπής και τα λουλούδια - μυστήριο

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει πως να εντυπωσιάζει, όπως και έκανε για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της στο Open tv. Η φαντασμαγωρική έναρξη της εκπομπής προκάλεσε εντύπωση, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα λουλούδια - μυστήριο που δέχθηκε στην αρχή της εκπομπής.

Θέλοντας να γιορτάσουν και αυτοί την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ντύθηκε αναλόγως και "μαγνήτισε" τα βλέμματα πάνω της.

Την μυστήρια ανθοδέσμη ωστόσο δεν της έστειλε ωστόσο ο σύντροφος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, αλλά ένας φίλος του που βοήθησε στον στολισμό της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά δήλωσε, «Είναι φίλος με τον σύντροφό μου, μην το παρεξηγήσετε. Μου εύχεται να περάσω έναν υπέροχο Άγιο Βαλεντίνο. Τάσο σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δε θα παρεξηγηθεί ο σύντροφός μου γιατί μας έχεις στολίσει άπειρες φορές». Κατερίνα Καινούργιου λουλούδιαΚατερίνα Καινούργιου Άγιος Βαλεντίνος