Με κιμονό φόρεμα η Βίκυ Καγιά - Περπάτησε στο STAR και προκάλεσε «σεισμό»

Θα πάθετε έρωτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κιμονό φόρεμα η Βίκυ Καγιά - Περπάτησε στο STAR και προκάλεσε «σεισμό»

Στο πλατό του STAR περπάτησε η Βίκυ Καγιά και προκάλεσε «σεισμό» με την εμφάνιση της. Η παρουσιάστρια του Shopping Star, σε ένα από τα γυρίσματα επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό κιμονό φόρεμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Στην εκπομπή της πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, αφού σαν μοντέλο γνωρίζει τι της πηγαίνει και πως να αναδεικνύει τα χρώματα της, αλλά και την άψογη σιλουέτα της.

Μέσα από την καθημερινή της εκπομπή το Shopping Star, την βλέπουμε με συνολάκια που πραγματικά εντυπωσιάζουν όπως και αυτό που θα δείτε παρακάτω. Η παρουσιάστρια αυτή την φορά επέλεξε ένα σικάτο φόρεμα κιμονό της Nadia Rapti.

Η Βίκυ Καγιά το συνδύασε με μαύρο τοπάκι, σκούρο μαύρο καλσόν και επίσης μαύρα κλασικά μποτάκια.

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμά της, είναι σαν σακάκι και λάμπει ολόκληρο! Παρέδωσε μαθήματα στιλ στο STAR

Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά, είναι σαν σακάκι και λάμπει ολόκληρο! Παρέδωσε μαθήματα στιλ και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μπορεί το επεισόδιο του GNTM χτες, να ήταν γεμάτο ίντριγκες και επεισόδια, αλλά όλοι κοιτούσαν το φόρεμα της παρουσιάστριας! Λογικό μας φαίνεται, αφού είναι άκρως γιορτινό και ιδιαίτερο...

Η Βίκυ Καγιά, σαν γνήσια ιέρεια του στιλ, δεν θα μπορούσε να μην φορέσει ενα look για 10άρι! Το φόρεμα της στο επεισόδιο του ριάλιτι που είχε.... πολύ «ζουμί», ήταν γεμάτο με μικρά στρας και είχε το κόψιμο που έχει ένα σακάκι! Το βρήκαμε στο EnnyMonaco Style αλλά επειδή έχει σχεδόν εξαντληθεί, καλύτερα να βιαστείς!

Ιδού και το σχετικό βίντεο από το Instagram της: