Αυτή είναι η νέα επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα - Θα «σκάσει» σε λίγες ώρες

Προκαλεί ήδη φρενίτιδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η νέα επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα - Θα «σκάσει» σε λίγες ώρες

Σε λίγες ώρες πρόκειται να «σκάσει» η νέα επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα, η οποία ήδη έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους fans της ανά την Ευρώπη. Από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση της, τα σχόλια και οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει κάνουν το γύρω του διαδικτύου.

Η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Αμερική με στόχο την προώθηση της καριέρας της. Έχει ένα αυξημένο και δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο βρίσκει και χρόνο για να απολαμβάνει και τις ομορφιές της χώρας, μαζί με καλούς της φίλους.

Η Ελένη Φουρέιρα του τελευταίους μήνες, έχει αφιερωθεί στην καριέρα της. Λατρεύει το τραγούδι και να ανεβαίνει στις πίστες για να κάνει τον κόσμο να χορεύει στη μουσική της. Μετά την συμμετοχή της στη Eurovision είδε τεράστια επιτυχία και από πολλούς θεωρείται «βασίλισσα της Ευρώπης».

Έχοντας χαρίσει στο κοινό τραγούδι που έχουν γίνει επιτυχία, είναι έτοιμη να βγάλει και ακόμη μία που θα «σκάσει» σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 18:00.

Αυτή είναι η νέα επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απόσπασμα από το νέο της τραγούδι, το οποίο όπως ανακοίνωσε θα βγει στο κανάλι της δισκογραφικής της στο Youtube, σήμερα 3 Μαρτίου.

Ο λόγος για το τραγούδι με τον τίλο «Yayo» και πρόκειται να γίνει χαμός.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν από λίγες ημέρες ακόμη μια ευτυχία της χτύπησε την πόρτα. Έγινε ξανά θεία καθώς η αδελφή της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι. Η τρυφερή ανάρτηση της.