Η Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το μωράκι στην οικογένεια και εμείς λιώσαμε!

Η πιο γλυκιά ανάρτηση!

Η Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το μωράκι στην οικογένεια και εμείς λιώσαμε!

Λιώσαμε με την ανάρτησή της Ελένη Φουρέιρα η οποία έγινε ξανά θεία καθώς η αδελφή της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε θεία για τέταρτη φορά και θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός με μια ανάρτησή της στο Instagram. Μάλιστα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβασε σαν story στο Instagram μια γλυκιά φωτογραφία που φαίνονται τα πατουσάκια του μωρού. Την ανάρτησή της συνόδευσε με ένα γλυκό μήνυμα που καλωσόριζε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας.

πατουσάκια μωρού Ελένη Φουρέιρα

«Καλώς ήρθες γλυκές μου άγγελε. Ανυπομονώ να σε κρατήσω στα χέρια μου» ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε την ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα που πριν περίπου ένα μήνα είχε συγκλονίσει με τα όσα είχε πει για την μάχη της με τον καρκίνο.

Λιώσαμε με αυτό το outfit της Ελένης Φουρέιρα - Τολμάς;

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε ένα άκρως επικίνδυνο look με δίπατα παπούτσια και μπλε σύνολο που δεν ταιριάζουν σε όλες. Εσύ τολμάς να τα φορέσεις; Θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να φαίνεσαι σαν να βγήκες από το... χρονοντούλαπο των 90's!

Η τραγουδίστρια ωστόσο, με άψογη αίσθηση της μόδας όχι μόνο τα υποστήριξε αλλά τα συνδύασε και πολύ σωστά, και πήρε από εμάς χαλαρά το 10άρι! Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram, σάρωσε σε αντιδράσεις και σχόλια από fans και όχι μόνο.

Η Ελένη Φουρέιρα, έβαλε τα δίπατα αθλητικά της με μπλε σύνολο στο ίδιο vibe της 90-ίλας! Με τσαντάκι μικρό σε μέγεθος αλλά εξίσου στιλάτο, πόνταρε στο εν λόγω σύνολο και βγήκε ασπροπρόσωπη. Έξτρα touch έδωσαν και τα καρό prints, αλλά και τα φιλαριστά καρέ μαλλιά της. Πάντως η ίδια, δείχνει να έχει αδυναμία στο άσπρο χρώμα, αφού το φοράει μέχρι και σε μπότες!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: