Η Τατιάνα Στεφανίδου σου δείχνει πως να φορέσεις φιδίσιες μπότες με τον πιο trendy τρόπο

Θα τον λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τατιάνα Στεφανίδου σου δείχνει πως να φορέσεις φιδίσιες μπότες με τον πιο trendy τρόπο

Η Τατιάνα Στεφανίδου σου δείχνει πως να φορέσεις φιδίσιες μπότες με τον πιο trendy τρόπο. Αν θες και εσύ να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε δεν έχεις παρά να ακούσεις την παρουσιάστρια.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας φροντίζει έτσι ώστε να προτείνει πάντα τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, κάτι που απέδειξε με την πιο πρόσφατη ανάρτησή της για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου, φρόντισε έτσι ώστε να τονίσει τόσο τα πόδια της, όσο και την εμφάνισή της με ένα ολόλευκο look. Η ίδια επέλεξε να φορέσει το απόλυτο χρώμα τόσο στο φόρεμά της, όσο και στην καπαρτίνα της, με αποτέλεσμα τα φιδίσια παπούτσια της να κάνουν μπαμ και να κλέβουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Ωστόσο εσείς ξέρετε πως η γνωστή παρουσιάστρια έχασε 4 κιλά στο άψε σβήσε; Σας έχουμε το μυστικό που δεν πρέπει να χάσετε. Θα το λατρέψετε σίγουρα, μιας και δεν θέλει και πολύ κόπο!

Η Τατιάνα Στεφανιδου εκτός από τον trendy τρόπο του πως να φορέσεις φιδίσιες μπότες μας αποκάλυψε και τις απίθανες μπότες της

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Τις αρέσει να κάνει τολμηρές συνδυασμούς και να ακολουθεί όλα τα trends που βγαίνουν στην μόδα. Στην πρόσφατη ανάρτηση της την είδαμε να φοράει total white, ωστόσο όλοι κοιτούσαν τις μπότες της όταν περπατούσε.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μας δείχνει πως μπορούμε και εμείς να αλλάξουμε την εμφάνισή μας, με πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο. Και αυτό δεν είναι άλλος από τις απίστευτες animal print μπότες της, οι οποίες είναι στις hot τάσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση της. Επέλεξε ένα total white look, με midi φόρεμα και παλτό, το οποίο συνδύασε με τις τέλειες μπότες της.

Η παρουσιάστρια μας έδειξε πως μόνο με παπούτσια, μπορεί να αλλάξει όλο το σύνολο.

Ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου είναι γνωστή και για την λατρεία της με τις τσάντες. Ο φάκελός της είναι trend για όλες τις εποχές και τώρα σου δείχνει πως μπορείς να απογειώσεις την εμφάνισή σου.