Η Ελένη Φουρέιρα φέρνει πίσω τα 90s με το look της - Θα το τολμήσεις;

To αξεσουάρ που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα φέρνει πίσω τα 90s με το look της - Θα το τολμήσεις;

Η Ελένη Φουρέιρα φέρνει πίσω τα 90s με το look της, που είναι για τολμηρές! Αν είσαι και εσύ λάτρης εκείνης της δεκαετίας, τότε είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις, αν πάλι όχι, θα το τολμήσεις;

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι λάτρης της μόδας και τώρα τελευταία την έχουμε δει να κάνει δυναμικές επιλογές με τα looks της που φέρνουν από άλλη εποχή. Τόσο η ίδια, όσο και οι σχεδιαστές μόδας ωστόσο φαίνεται πως επιλέγουν το συγκεκριμένο αξεσουάρ για να απογειώσουν τις εμφανίσεις τους.

Και φυσικά μιλάμε για το bucket hat, που όπως φαίνεται έκαναν δυνατό comeback, με πολλές celebrities τόσο του εξωτερικού, όσο και του εσωτερικού να το στηρίζουν.

Ελένη Φουρέιρα 90s look

Εσείς ωστόσο είσαστε έτοιμοι να ακούσετε την νέα επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα; Θα «σκάσει» σε λίγες ώρες ετοιμαστείτε καθώς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Εάν είσαι τόσο τολμηρή που θα επιλέξεις το 90s look της Ελένης Φουρέιρα, τότε πρέπει να αντιγράψεις και αυτόν τον συνδυασμό της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο χώρο τη ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Δημιουργεί συνδυασμούς μόνο για τις άκρως τολμηρές και αν είσαι μια από αυτές, τότε πρέπει τον συγκεκριμένο που έκανε να τον αντιγράψεις.

Η τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και τα post της σαρώνουν σε likes. Το πιο πρόσφατο φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς είναι ένα από τα πιο alternative looks της.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράστηκε μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε στο φωτογραφικό φακό πιο stylish από κάθε άλλη φορά σε βόλτα της. Συνδύασε τα ugly μαύρα sneakers της με στιλ military look. Το παντελόνι της ήταν σε φαρδιά γραμμή, ψηλόμεσο και το συνδύασε με print top και σακάκι.

Και στα νύχια της είναι τολμηρή.Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το απόλυτο nail trend της σεζόν. Το μανικιούρ της θα το ζηλέψεις σίγουρα και εσύ μόλις το δεις, αφού είναι θηλυκό αλλά και άκρως αισθησιακό, με ένα πολύ φωτεινό και ωραίο χρώμα για να δοκιμάσεις