Η Βίκυ Καγιά έχει την απόλυτη τάση της Άνοιξης - Βάλε δερμάτινο στη ζωή σου

Είναι το νέο trend που θα λατρέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Καγιά έχει την απόλυτη τάση της Άνοιξης - Βάλε δερμάτινο στη ζωή σου

Η Βίκυ Καγιά έχει την απόλυτη τάση της Άνοιξης και είναι σίγουρο πως θα την λατρέψεις και εσύ! Βάλε δερμάτινο στη ζωή σου και δες το στυλ σου να αλλάζει στο λεπτό με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο!

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που προτιμούν να μένουν ενήμερες με τις τάσεις της μόδας και όλα όσα συμβαίνουν στο εξωτερικό και όχι μόνο, τότε η Βίκυ Καγιά σου έχει απάντηση.

Η ίδια είναι γνωστή λάτρης της μόδας, και φροντίζει με κάθε ευκαιρία να μας το αποδεικνύει, κάτι που έκανε και με την τελευταία της εμφάνιση. Συγκεκριμένα μάλιστα η ίδια θέλησε να τονίσει το look της, επιλέγοντας ένα crop δερμάτινο τζάκετ στυλ πανοφόρι - μπλούζα, το οποίο και συνδύασε με μαύρο παντελόνι.

Αν θες και εσύ λοιπόν να μαγνητίσεις τους πάντες, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τον εν λόγω συνδυασμό, που προτείνει και η Βίκυ Καγιά, και είναι σίγουρο πως θα κάνεις τους πάντες γύρω σου να σε κοιτάνε.

Μιλώντας για την Βίκυ Καγιά μάθαμε και τι θα γίνει στο σταθμό του star! «Βόμβα» για το GNTM και για Καγιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιος μένει και ποιος φεύγει τελικά;

Εσείς ωστόσο εκτός από την απόλυτη τάση της Άνοιξης, είδατε το μοναδικό φόρεμα της Βίκυς Καγιάς που κοστίζει 350 ευρώ; - Σουρώνει στη μέση και χαρίζει ύψος

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε με φόρεμα των 350 ευρώ και μας τρέλανε! Σουρώνει στη μέση και χαρίζει ύψος, ενώ είναι κομμάτι γνωστής σχεδιάστριας. Θα τα έδινες για να το αποκτήσεις ή όχι; Εμείς πάντως ψηφίζουμε ναι και μάλιστα... με χίλια!

Άλλωστε πραγματικά για designer brand είναι πάρα πολύ λίγα. Η παρουσιάστρια του Star είναι η προσωποποίηση του ρητού «Once a model, always a model» αφού παρόλο που ασχολείται ενεργά με δεκάδες άλλα πράγματα, δεν αφήνει ούτε το modeling, αλλά ούτε και το καλό της γούστο.

Εμείς, την εντοπίσαμε στο Instagram με φόρεμα της Νάντιας Ράπτη το οποίο είναι μπλε με μαύρες ρίγες, σουρώνει στη μέση και χαρίζει φουλ ύψος, μιας και οι ρίγες του είναι κάθετες. Αν είσαι σε φάση που θέλεις να επενδύσεις σε ένα designer κομμάτι τότε αυτό είναι το κατάλληλο για εσένα, μιας και δεν είναι ούτε τόσο ακριβό ώστε να θεωρείται απλησίαστο, ούτε έχει τόσο grande pattern ώστε να το φοράς μόνο για λίγο καιρό. Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Αν πάλι είσαι casual κορίτσι αλλά αγαπάς το στιλ της, δες αυτό το τζιν σύνολο και πάρε ιδέα από εδώ...