Kate Middleton: Την «τσάκωσαν» με μπύρα στο χέρι και το πιο glitterry dress

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Kate Middleton: Την «τσάκωσαν» με μπύρα στο χέρι και το πιο glitterry dress

Μπορεί πολλοί στην Βρετανία να είχαν περισσότεροι αδυναμία στην Meghan Markle και όχι στην Kate Middleton, ωστόσο έκαναν όπως φαίνεται λάθος. Η Δούκισσα του Camdridge απέδειξε πως μπορεί να είναι πριγκίπισσα, ωστόσο, είναι και καθημερινή γυναίκα και μπορεί να περάσει χαλαρές στιγμές κρατώντας την μπύρα της, φορώντας όμως πάντα το πιο glittering dress. Που την «τσάκωσαν»;

Το βασιλικό ζευγάρι απόλαυσε μια μπίρα στο Guinness Storehouse στο Δουβλίνο, το ιστορικό ζυθοποιείο της πόλης, με τον πρίγκιπα William. Γνώρισε μια σειρά από άτομα από τους κλάδους της δημιουργικής τέχνης, του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, στο κυριότερο αξιοθέατο της πρωτεύουσας της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο, το οποίο εξιστορεί και την ιστορία του διάσημου ποτού.

Ωστόσο, η Kate Middleton ήταν εκείνη που ξεχώρισε και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της. Απέδειξε πως μπορεί να είναι πριγκίπισσα και royal, ωστόσο μπορεί να πιει την μπύρα της. Βέβαια, την αντίθεση σε όλο αυτό το γεγονός έκανε το φόρεμα της. Επέλεξε ένα εντυπωσιακό σκούρο πράσινο φόρεμα αξίας περίπου 2.000 δολαρίων του οίκου The Vampire’s Wife. Το σύνολο της, ολοκλήρωσε με βελούδινες πράσινες γόβες, χρυσά σκουλαρίκια και χρυσό μεταλλιζέ clutch.

Η βέβαια Kate Middleton είναι βέβαια πάντοτε κομψή, ειδικά όταν επιλέγει να φορά πράσινο, το οποίο της πάει ιδιαίτερα! Αυτή τη φορά η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε να ντυθεί πολύ απλά με αθλητικό λουκ και όλος ο κόσμος συζητά για την εν λόγω εμφάνιση.

Την Kate Middleton και έχουν «τσακώσει» και με κόκκινο φόρεμα

Το κόκκινο στενό φόρεμα που έβαλε στο πλευρό του Prince William σε δημόσια έξοδο τους η Kate Middleton μπορείς να το αγοράσεις και εσύ, αφού είναι από αγαπημένη αλυσίδα καταστημάτων και οι τιμές της αφορούν σε όλες τις.. τσέπες.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκαν το θέρετρο Mumbles της Νότιας Ουαλίας και πέρασαν όμορφες και ποιοτικές στιγμές, όταν συναντήθηκαν με μέλη του πληρώματος διάσωσης και εθελοντές στον τοπικό σταθμό σωσίβιων λέμβων.

Για την περίσταση, η Kate Middleton επέλεξε να κάνει μια άκρως εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση. Φόρεσε ένα κατακόκκινο στενό φόρεμα από τα Zara, το οποίο συνδύασε με printed μαντήλι και μαύρη ζώνη στη μέση της.

Η Δούκισσα του Cambridge ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα navy παλτό, μια luxury τσάντα του Οίκου Mulberry και χρυσά σκουλαρίκια.

Πρόσφατα βρέθηκε δίπλα σε παιδιά για καλό σκοπό και το παλτό της το αγαπήσαμε. Το φοράει σε πολλές εκδηλώσεις.