Η Kate Middleton φόρεσε αυτά τα sneakers - Είναι M&S και μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ!

Δεν φαντάζεσαι πόσο κοστίζουν!

Η Kate Middleton φόρεσε αυτά τα sneakers - Είναι M&S και μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ!

Η Kate Middleton είναι πάντοτε κομψή, ειδικά όταν επιλέγει αν φορά πράσινο, το οποίο της πάει ιδιαίτερα! Αυτή τη φορά η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε να ντυθεί πολύ απλά με αθλητικό λουκ και όλος ο κόσμος συζητά για την εν λόγω εμφάνιση!

Και γιατί συνέβη αυτό; Γιατί μπορούμε όλοι να αποκτήσουμε τα παπούτσια που φορούσε, τα οποία είναι στιλάτα και το βασικότερο δεν είναι ακριβά! Η Kate Middleton έχει αποδείξει ότι "το έχει" από άποψη στιλ, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να φορά το ίδιο ρούχο. Αυτή της η αθλητική εμφάνιση ωστόσο πραγματικά "τάραξε' τα νερά με ξένα μέσα να σχολιάζουν αυτό που θα σου πούμε και εμείς! Ότι μπορείς και εσύ να αποκτήσεις τα λευκά sneakers που φόρεσε.

Ειδικότερα η δούκισσα του Κέιμπριτζ βρέθηκε στο Στάδιο του Λονδίνο,υ στο Ολυμπιακό Πάρκο του Στράτφορντ για μια εκδήλωση της SportsAid. Όπως άρμοζε στην περίσταση - καθώς αν και royal έκανε και την γυμναστική της- η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο πράσινο μπλουζάκι, το οποίο συνδύασε με ασορτί φαρδιά φόρμα.

Μπορείς να αποκτήσεις και εσύ τα sneakers της Kate Middleton - Είναι από τα M&S και κοστίζουν....

Όπως αναφέρει η σελίδα στο Twitter με το όνομα "Kate's closet" το παντελόνι της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ήταν από τα Zara ενώ τα sneakers της από τα Marks and Spenser! Τα παπούτσια ήταν λευκά με πράσινες, ασημί και μπεζ ρίγες και κοστίζουν λιγότερο από 40 ευρώ!

Ribbon Detail Lace Up Trainers €34,95 M&S

sneakers M&S Kate Middleton

Να πούμε ότι οι εμφανίσεις της Kate Middleton δεν περνούν απαρατήρητες με τις στιλιστικές τις επιλογές να σχολιάζονται από τα ξένα μέσα! Το ίδιο έγινε και όταν εθεάθη με το ίδιο φόρεμα 20 φορές!