Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το απόλυτο belt bag - Το συνδύασε με sneakers

Άψογη εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το απόλυτο belt bag - Το συνδύασε με sneakers

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το απόλυτο belt bag και το συνδύασε με sneakers, έτσι έκανε ένα πολύ κομψό και ταυτόχρονα, εντυπωσιακό ντύσιμο χωρίς υπερβολές. Η εμφάνιση της από εμάς παίρνει σίγουρα δέκα.

Η ηθοποιός ταξίδεψε πρόσφατα στα Ζαγοροχώρια μαζί με την Βάσω Λασκαράκη και τους συζύγους τους. Η ίδια είναι πάντα μέσα στην μόδα ακόμα και όταν βρίσκεται σε περιοχές που έχουν πολύ κρύο, φροντίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Αυτή την φορά διάλεξε ένα πολύ κομψό ζιβάγκο το οποίο συνδύασε με μπεζ παντελόνι και από πάνω φόρεσε και μια καφέ γούνα. Ωστόσο αυτό που μας έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το belt bag που επέλεξε.

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με sneakers και έδειξε πως και ένα πιο απλό ντύσιμο μπορεί να είναι κομψό και πάρα πολύ ωραίο. Μιας και μιλάμε για την ηθοποιό δες εδώ και το λευκό μπουφάν της με γούνα που είναι υπέροχο

Δείτε το ντύσιμο της:

Εκτός όμως από το belt bag της με τα sneakers δες τι κάνει η Αθηνά Οικονομάκου όταν έχει bad hair days

Έχεις και εσύ bad hair day; Μην αγχώνεσαι! Η Αθηνά Οικονομάκου σου έχει κόλπο να σώσεις τα μαλλιά σου και να μην καταλάβει κανείς ότι έχεις πρόβλημα με το τριχωτό της κεφαλής σου.

Και πιο είναι αυτό το τρικ; Μα φυσικά το σκουφάκι. Ναι καλά διάβασες, μπορεί να σου φαίνεται ντεμοντέ ή παλιακό, ωστόσο η ηθοποιός ως φαν της μόδας και των νέων trends, φροντίζει πάντα έτσι ώστε να κάνει λαμπερές εμφανίσεις.

Κάτι το οποίο και φυσικά μας απέδειξε για ακόμα μια φορά, μιας και σε πρόσφατη απόδρασή της για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η ίδια δεν δίστασε να φορέσει το γκρι σκουφάκι της και να το συνδυάσει με τον πιο μοναδικό τρόπο.