«Τρέλα» με το μπουφάν της Αθηνάς Οικονομάκου - Λευκό με γούνα

Ότι πιο stylish και chic

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τρέλα» με το μπουφάν της Αθηνάς Οικονομάκου - Λευκό με γούνα

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει την μόδα και θέλει σε κάθε δημόσια και μη εμφάνιση της να είναι λαμπερή και περιποιημένη. Σε πρόσφατη εξόρμηση της, φόρεσε ένα μπουφάν που είναι «τρέλα». Είναι σε λευκό χρώμα και έχει γούνα στο εσωτερικό του.

Η ηθοποιός, η οποία τις τελευταίες ημέρες κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει τις διακοπές με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τον γιο τους Σάββα, αλλά και καλούς τους φίλους.

Τις τελευταίες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται με την οικογένεια και την παρέα της στα Ιωάννινα, περνώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν γυρίσουν στην καθημερινότητα τους και τις δουλειές τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός μοιράζεται αρκετές στιγμές και φωτογραφίες από τις διακοπές τους, με τους διαδικτυακούς της φίλους και είναι μια προς μια εντυπωσιακές.

Σε μια από αυτές λοιπόν, την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο λευκό μπουφάν, το οποίο ήταν σε μακρύ μήκος και είχε γούνα στο εσωτερικό του. Είναι ότι πιο chic και ζεστό έχουμε δει.

Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου «τρέλα» δημιούργησε και με απίστευτη τσάντα. Μια από αυτές είναι η belt bag που κρέμασε στην μέση της. Πρόκειται για το no1 trend και προκαλεί χαμό.

Αθηνά Οικονομάκου: Το μπουφάν της βρίσκεται σε έκπτωση και θα «εξαφανιστεί»! Από 220 ευρώ κάνε το δικό σου με...

Σε έκπτωση βρίσκεται το μπουφάν της Αθηνάς Οικονομάκου και θα «εξαφανιστεί» στο άψε σβήσε. Από 220 ευρώ κάνε το δικό του με 176 ευρώ.

Η ηθοποιός πραγματοποιεί κάθε φορά εντυπωσιακές εμφανίσεις, ρισκάροντας να κάνει νέους συνδυασμούς που αποσπούν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε μια φωτογραφία από το ταξίδι της στην Αμερική, την είδαμε να πηδάει στον αέρα στο Central Park του Manhattan, φορώντας ένα απίστευτο μαύρο μπουφάν.

Μπορείς να το βρεις από την συλλογή του Project Soma, από 220 ευρώ που ήταν η αρχική του τιμή με 176 ευρώ που προσαρμόστηκε μετά την έκπτωση. Η ονομασία του είναι Bridgitte black.

Μάλιστα ξέρουμε πόσο κάνει και το πουλόβερ που φοράει. Είναι επίσης, από την εταιρία Project Soma.

Αθηνά Οικονομάκου μπουφάν Project Soma