Color Combo - Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε πορτοκαλί και μπλε και θα είναι ο επόμενος συνδυασμός σου

Θα πάθεις πλάκα με αυτό το look

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Color Combo - Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε πορτοκαλί και μπλε και θα είναι ο επόμενος συνδυασμός σου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Το γεγονός αυτό απέδειξε για ακόμη μια φορά φορώντας πορτοκαλί με μπλε χρώμα, κάνοντας ένα απίστευτο color combo. Μήπως είναι και ο δικός σου επόμενος συνδυασμός;

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, τολμά να κάνει νέους συνδυασμούς, ενώ ακολουθεί όλες τα trends που βγαίνουν στην μόδα. Μάλιστα, ξέρει τι της ταιριάζει και για αυτό φοράει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της.

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου, έδειξε στις διαδικτυακές της φίλες πως να κάνουν color combo σωστά και με τον πιο stylish τρόπο.

Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα πορτοκαλί πουκάμισο, με ψηλόμεση λευκή παντελόνα με πορτοκαλί ρίγα και μπλε μυτερές γόβες.

Εσύ θα αντιγράψεις αυτό το σύνολο; Εμείς σίγουρα ναι!

Πρόσφατα εντυπωσίασε και με το total white σύνολο της. Το συνδύασε με μπότες που τραβούσαν όλα τα βλέμματα.

Πως να κάνεις σωστό color combo όπως η Τατιάνα Στεφανίδου - Οι κανόνες

  • Τα βασικά και τα δευτερεύοντα χρώματα, τα οποία βρίσκονται δίπλα δίπλα στον τροχό, θεωρούνται παρόμοια μεταξύ τους και μπορούν να συνδυαστούν. Για παράδειγμα το μπλε μοιάζει με το πράσινο και το μοβ, το πορτοκαλί με το κόκκινο και το κίτρινο.
  • Τα βασικά και τα δευτερεύοντα χρώματα, που βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές του τροχού, θεωρούνται συμπληρωματικά (π.χ. το μπλε συμπληρώνει το πορτοκαλί, το μοβ το κίτρινο, το κόκκινο το πράσινο.
  • Ονομάζονται έτσι, διότι συμπληρώνουν τα χρώματα αλλά και φαίνονται ακόμα πιο έντονα, όταν βρίσκονται κοντά το ένα με το άλλο.
  • Εάν έχετε ένα ρούχο που περιέχει πολλά χρώματα, ακολουθήστε τον κανόνα που ορίζει, ότι πρέπει να το συνδυάσετε με το χρώμα που συνήθως επικρατεί στο ρούχο.
  • Μην προσπαθήσετε να ταιριάξετε διαφορετικά χρωματικά μοτίβα. Ένα πουκάμισο με πολύχρωμες ρίγες δε θα δείχνει καλαίσθητο μαζί με μια πουά φούστα. Ακόμα κι αν υπάρχουν επώνυμοι σχεδιαστές που ακολουθούν αυτή την τάση, ένας τέτοιος συνδυασμός δεν θα σας κολακέψει -ούτε καν φαίνεται ωραίος στα σώματα των μοντέλων.