Το μικροσκοπικό τσαντάκι της Μελίνας Ασλανίδου κοστίζει 2.183 ευρώ - Δείτε το

Το φόρεσε στο πλευρό του αγαπημένου της, Βασίλη Μουντάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μικροσκοπικό τσαντάκι της Μελίνας Ασλανίδου κοστίζει 2.183 ευρώ - Δείτε το

Στο πλευρό του αγαπημένου της, Βασίλη Μουντάκη, εθεάθη πριν από λίγες ημέρες η Μελίνα Ασλανίδου κι εμείς ξετρελαθήκαμε με το μικροσκοπικό της τσαντάκι! Μετά από μια αναζήτησή μας, λοιπόν, μάθαμε πως κάνει 2.183 ευρώ αλλά και που μπορείτε να το βρείτε.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα εκείνο το βράδυ - δείτε τα εδώ - αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας... ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε την τσάντα που κρατάει στον ώμο της. Είναι κατά κύριο λόγο βραδινή και την έχει συνδυάσει τέλεια με το total black σύνολό της, αλλά μπορείς να την κρατήσεις και το πρωί με το απαραίτητο styling.

Που θα βρεις το μικροσκοπικό τσαντάκι της Μελίνας Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου

Το τσαντάκι αυτό που κρατάει στον ώμο της η Μελίνα Ασλανίδου και κοστίζει 2.183 ευρώ μπορείς να το βρεις κι εσύ στην εταιρεία Celine.

Επίσης, μπορείς να συνδυάσεις την τσάντα με αυτές τις μπότες που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη! Είναι Sante και είναι σε έκπτωση! Δες τες εδώ!

Μπορείς να συνδυάσεις το τσαντάκι της Μελίνας Ασλανίδου με τα μποτάκια της παρακάτω για πιο πρωινό look

Τα μποτάκια της Μελίνας Ασλανίδου προκαλούν φρενίτιδα. Κλείνουν με φερμουάρ, αλλά και κορδόνια και τα φορούν σχεδόν όλες οι γυναίκες.

Η τραγουδίστρια όπως έχουμε δει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και επιλέγει να φοράει ρούχα που την κολακεύουν, ενώ ακολουθεί τα trends που βγαίνουν κατά καιρούς.

Σε μια από τις αναρτήσεις που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φόρεσε τα πιο hot και trendy μποτάκια του φετινού χειμώνα.

Πρόκειται για τα κλασικά μαύρα αρβυλάκια, τα οποία πλέον κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, σχέδια και στιλ.

Μελίνα Ασλανίδου μποτάκια μόδα instagram