Σε προσφορά οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη - Είναι Sante και κοστίζουν μόνο 59 ευρώ

Δείτε τις είναι σικ και all day

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σε προσφορά οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη - Είναι Sante και κοστίζουν μόνο 59 ευρώ

Η Ελένη Μενεγάκη φημίζεται το στιλ και την ομορφιά της. Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της η παρουσιάστρια του ALPHA φόρεσε κάτι υπέροχες μπότες που ανήκουν στην εταιρεία Sante Shoes και μάθαμε πως είναι σε προσφορά! Τώρα κοστίζουν 59 ευρώ μόνο, οπότε είναι η ευκαιρία σου να τις κάνεις δικές σου.

Η Ελένη Μενεγάκη ακόμα και στην καθημερινότητά της είναι μια κοκέτα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πριν από λίγες ημέρες την απαθανάτισε στην Κηφισιά με τον Μάκη Παντζόπουλο, την μικρή Μαρίνα και την κολλητή της να απολαμβάνουν την βόλτα τους και μάλιστα την παράσταση έκλεψε η μικρή που δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να πειράζει τον μπαμπά της - δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα εδώ!

Ωστόσο, εμείς με το παρατηρητικό μας μάτι είδαμε από χιλιόμετρα μακριά την υπέροχη μπότα της που είναι μαύρη, με τακούνι ύψους 8 εκ. και συνθετικό δέρμα.

Ανατρέξαμε εννοείται στην εταιρεία Sante Shoes που είναι μια από αυτές που χρόνια εμπιστεύεται η παρουσιάστρια και τις βρήκαμε! Από αρχική τιμή 99€ τώρα την έχουνε αφήσει μόνο 59€.

Αυτές είναι οι Sante μπότες της Ελένης Μενεγάκη που βρίσκονται σε προσφορά

Ιδού η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τις συγκεκριμένες μπότες:

Ελένη Μενεγάκη

Και ιδού και οι μπότες αυτές στα καταστήματα Sante Shoes

μπότα Sante Ελένη Μενεγάκη

Μπορείς να τις κάνεις δικές σου εδώ!

Πώς να φορέσεις τις μπότες κάτω από το γόνατο στην καθημερινότητά σου

  • Ένα καθημερινό πλεκτό φόρεμα είτε με σχέδιο είτε μονόχρωμο, είναι το Νο.1 κομμάτι που ταιριάζει άψογα με τις μπότες κάτω από το γόνατο.
  • Σε στενή ή φαρδιά εκδοχή, οι μπότες γονάτου μπορούν να φορεθούν ακόμη και στο γραφείο με ένα πουκάμισο-φόρεμα.
  • Η Kaia Gerber έχει φορέσει ένα από τα αγαπημένα μας combo. Μπότες γονάτου με μιλιτέρ σακάκι και φούστα.
  • Στα καθημερινά σου look, μπορείς να εντάξεις σουέντ μπότες σε γήινες αποχρώσεις και να τις συνδυάσεις με τα κλασικά χειμερινά καρό, είτε σε φουλάρια είτε σε πουκάμισα.
  • Φυσικά, μπότες γονάτου είναι και οι western μπότες. Φόρεσε τις με άλλα κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις και κάνε ακόμη πιο ξεχωριστό το look σου.
  • Ας μην ξεχνάμε πως τις τελευταίες σεζόν, οι λευκές και οι nude μπότες πρωταγωνιστούν. Τόνισε τις ακόμη περισσότερο με ένα φόρεμα σε κοντινή απόχρωση.