Άλλαξε και εσύ την εμφάνιση σου με ροζ λεπτομέρειες όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Θα αγαπήσεις τα παπούτσια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλαξε και εσύ την εμφάνιση σου με ροζ λεπτομέρειες όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Άλλαξε και εσύ την εμφάνιση σου με ροζ λεπτομέρειες όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η ίδια φροντίζει την εμφάνισή της και δεν διστάζει να τολμήσει νέα trends πριν γίνουν τάση.

Κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά, και μας το απέδειξε με πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια μας έδειξε πως μπορούμε μέσα στο καθημερινό μας outfit να εντάξουμε λίγο χρώμα χωρίς να κάνουμε πολλές υπερβολές.

Μπορεί να επέλεξε να φορέσει ένα άσπρο μακρύ φόρεμα, που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ωστόσο αυτό που παρατήρησαν όλοι και που έκλεψε τα βλέμματα όλων ήταν τα υπέροχα ροζ παπούτσια της, που θέλησε μαζί με αυτά να φορέσει και μοβ ζώνη ώστε να "σπάσει" την μονοτονία του look της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ροζ παπούτσια

Μιας και μιλάμε για το μοντέλο ωστόσο, εσείς είδατε τo "άδειασμα" του Λιάγκα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου; "Δεν θα γίνει ιδανική παρουσιάστρια" Όλα όσα είπε on air και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Εκτός από τις ροζ λεπτομέρειες και το πως να τονίσουμε την εμφάνισή μας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε και την δίαιτα της - Τρώει τοστ με τυρί και αυγά για πρωινό

Έχεις αναρωτηθεί κι εσύ πολλές φορές πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κρατά την σιλουέτα της σε φόρμα; Επειδή αναρωτιόμαστε κι εμείς καιρό τώρα βρήκαμε την δίαιτα της κι εκτός από το πρωί που τρώει τοστ με τυρί και αυγά βρήκαμε αναλυτικά όλο το διατροφικό της πλάνο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz και για τις αναλογίες της πολλά μοντέλα θα έκαναν τα πάντα! Η ίδια, λοιπόν, μοιράστηκε με το Youweekly.gr τα μυστικά της διατροφής της και σας τα παραθέτουμε αναλυτικά όλα παρακάτω.

"Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχωνόμαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες. Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρια σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα" μας λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η δίαιτα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Τι άλλο καταναλώνει εκτός από το πρωινό που έχει αυγά και τοστ με τυρί

Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίαιτα

«Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα».

Τα διατροφικά tips της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

  • Τρώμε καθε 3-4 ώρες. Ποτέ πιο πριν, ποτέ αργότερα.
  • Πάντα έχουμε πρωτεΐνη στο φαγητό μας γιατί μας κρατάει χορτάτους. Για παράδειγμα, τρώμε γιαούρτι με βρόμη και ένα φρούτο ή ομελέτα με λίγο μαύρο ψωμί και μανιτάρια, γαλοπούλα, πιπεριές. Όσο περισσότερη πρωτεΐνη τόσο το καλύτερο.
  • Δε μετράμε θερμίδες. Όταν τρώμε υγιεινά, δεν έχουν σημασία. Μαγειρεύουμε όσο μπορούμε για να ελέγχουμε τα υλικά, τη ζάχαρη, τα λιπαρά.
  • Ακόμα κι αν μια μέρα ξεφύγουμε και την επόμενη γυρίσουμε στο πρόγραμμά μας, δε θα αλλάξει κάτι στο σώμα μας, ίσα ίσα που μπορεί να δώσει και ένα boost στον οργανισμό μας για να δουλέψει καλύτερα. Διάβασε επίσης: Έφαγες πολύ τις προηγούμενες μέρες; Τα 5 βήματα για να μην παχύνεις
  • Δώσε 3 μήνες καιρό στον οργανισμό σου. Τόσο χρόνο χρειάζεται ο μεταβολισμός για να ενεργοποιηθεί. Με σωστή διατροφή και λίγη άσκηση καθημερινά σε 3 μήνες βλέπεις κοιλιακούς.

Και μετά από αυτό μπορείτε να δείτε αναλυτικά και την δίαιτα της Βίκυς Καγιά εδώ!