To "άδειασμα" του Λιάγκα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Δεν θα γίνει ιδανική παρουσιάστρια"

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
To

Ο Γιώργος Λιάγκας "άδειασε" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λέγοντας πως "μπορεί να γίνει το πρώτο όνομα και είναι φερελπίς αλλά πότε δεν θα καταφέρει να γίνει η ιδανική παρουσιάστρια". Τι άλλο σχολίασε;

Μια δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου άναψε φωτιές. Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του και δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει.

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

“Για ποιο λόγο να είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας; Παιδιά συγγνώμη τώρα, όταν υπάρχει μια Μενεγάκη, μια Σκορδά, μια Τσιμτσιλή, μια Μπεκατώρου κλπ. δεν καταλαβαίνω. Ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η ιδανική παρουσιάστρια, συγγνώμη αλλά διαφωνώ κάθετα! Δεν θα γίνει ποτέ! Ότι είναι φέρελπις σαν παρουσιάστρια και μπορεί να γίνει το πρώτο όνομα, να το πω κι εγώ, αλλά ότι είναι το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας…Μιας και μιλάμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείτε που πήγε εκτός Ελλάδας με τον Snik

Υπάρχει μια Μενεγάκη, μια Σκορδά, μια Σταματίνα, μια Μπεκατώρου, μια Δούκισσα, μια Μακρυπούλια… Δεν είναι δυνατόν να το λέει αυτό το πράγμα. Εμένα δεν με έχει εντυπωσιάσει ως παρουσιάστρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου”.

Δείτε εκτός από άδειασμα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για ποιο λόγο "έστησαν" οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα την Καινούργιου στον τοίχο

Ένας μικρός «χαμός» δημιουργήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Συνεργάτες του, σχολίασαν μια ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον σύντροφο της. Με τα σχόλια που έκαναν «έστησαν» στον τοίχο της παρουσιάστρια.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη στα πλαίσια της ενότητά που παρουσιάζει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αναφέρθηκε στην κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου να αποκαλέσει στον αέρα του Open, τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη «θεογκόμενο».

Όπως φαίνεται, αυτό δεν άρεσε ούτε στην ίδια, αλλά ούτε και στον Δημήτρη Παπανώτα, οι οποίοι με τα σχόλια που έκαναν την «έστησαν» στον τοίχο. «Μας ενοχλεί. Να ακούσω ότι έλεγε πως είναι ένας άντρας με κύρος, όμορφος, αλλά θεογκόμενος; Δεν είναι θέμα ποιοτικά ορθού. Είναι μειωτικό», είπε ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη, είχαν αντίθετοι άποψη και απόρησαν με την συμπεριφορά τους. Και ο Γιώργο Λιάγκα ήταν αντίθετος με αποτέλεσμα να τους πει «Σιγά ρε παιδιά».

Από την άλλη, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος είναι καλό φίλος με την Κατερίνα Καινούργιου, έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, είπε στους συναδέλφους τους, ότι μόλις ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, άκουσε την ατάκα της παρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής του Open, δεν ενοχλήθηκε καθόλου, αντιθέτως γέλασε.

Να σημειώσουμε πως, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσφατα, μίλησε για το γάμο της και ξέσπασε, σχολιάζοντας μια δήλωση που είχε κάνει η Σάσα Σταμάτη ότι η μαμά της την πιέζει να παντρευτεί.