Τόλμησε και εσύ να φορέσεις φόρμα όπως η Βάσω Λασκαράκη - Κομψή και άνετη

Θα λατρέψεις το στυλ της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τόλμησε και εσύ να φορέσεις φόρμα όπως η Βάσω Λασκαράκη - Κομψή και άνετη

Τόλμησε και εσύ να φορέσεις φόρμα όπως η Βάσω Λασκαράκη! Μην φοβάσαι γιατί μπορείς και εσύ να δείξεις άμεσα και εύκολα κομψή και άνετη στο λεπτό. Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!

Η ηθοποιός είναι λάτρης της μόδας και δεν το κρύβει, εξάλλου η ίδια φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε της ευκαιρία, όπως έκανε και με πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια λατρεύει την άνεση και αυτή τη φορά μας έδειξε πως προτιμάει εκείνη να την φοράει την αγαπημένη της φόρμα. Σε αυτήν την περίπτωση, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια πράσινη βελούδινη φόρμα και να την συνδυάσει με άσπρο πόντσο, και άσπρο σκουφάκι.

Και μιας και μιλάμε για πιο cozy looks της ηθοποιού, δείτε την που συνδύασε σκουφί με πουλόβερ και δημιούργησε την πιο ζεστή εμφάνιση

Πριν την φόρμα για να είσαι κομψή και άνετη δες με λευκό φούτερ την Βάσω Λασκαράκη - Τα παπούτσια έκαναν την διαφορά

Με λευκό φούτερ εμφανίστηκε η Βάσω Λασκαράκη και τα παπούτσια της έκαναν την διαφορά. Αν θέλεις κι εσύ να φοράς τα αθλητικά σου ρούχα χωρίς να φαίνεσαι πρόχειρα ντυμένη, copy the look και δεν θα χάσεις. Η ίδια έκανε το απόλυτο athleisure στιλ!

Η ηθοποιός, πήγε για μια τριήμερη απόδραση στα Ιωάννινα και μας τρέλανε με το στιλ της. Τα looks της ήταν το ένα καλύτερο από τα άλλα, ωστόσο εμείς ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο: Εκείνο που αποτελούνταν από λευκό φούτερ, τζινάκι και αθλητικά γνωστής εταιρίας.

Η Βάσω Λασκαράκη αγαπά πολύ το αθλητικό στιλ και φόρεσε το φούτερ της με τον καλύτερο τρόπο: Αν κι εσύ θέλεις να βολτάρεις άνετη αλλά χωρίς να δείχνεις πρόχειρα ντυμένη τότε ξεκάθαρα πρέπει να αντιγράψεις το look της! Αν πάλι είσαι πιο girly, δες αυτό το υπέροχο φόρεμά της σε φλοράλ..

Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Άλλο ένα υπέροχο αθλητικό look της Βάσως Λασκαράκη - Χωρίς φούτερ σε λευκό αλλά με τέλεια παπούτσια

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την διαφορά και παρέδωσε μαθήματα στιλ με το αθλητικό της λουκ! Αυτό που μας «έστειλε» ήταν η μωβ τσάντα που κρατούσε και μαγνήτισε τα βλέμματα. Χωράει τα πάντα και βολεύει άπειρα...

Αν δεν έχεις παρόμοια, χάνεις! Σίγουρα είσαι κι εσύ μια γυναίκα με busy καθημερινότητα, όπως όλες μας και λείπεις αρκετές ώρες από το σπίτι. Οι μικρές τσάντες δεν βολεύουν καθόλου αφού πολλές φορές μπορεί να μην χωράνε ούτε τα απαραίτητα.

Όμως, η συγκεκριμένη της Βάσως Λασκαράκη αλλάζει όλα όσα ξέρεις αφού είναι και μεγάλη, και στιλάτη. Μάλιστα το έντονο μωβ χρώμα της, την κάνει hot trend της σεζόν μιας και είναι ανάμεσα στα χρώματα που θα δούμε να παίζουν πολύ την άνοιξη και το καλοκαίρι! Πάει άψογα δε, με το υπέρτατο σύνολο που φόρεσε προχτές η Βάσω σε επίσης αθλητικά vibes, το έχεις δει;

Ιδού η εν λόγω τσάντα: