Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκατσε μπροστά από γκρι καναπέ και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της - Θα σε «μαγνητίσει»

Άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκατσε μπροστά από γκρι καναπέ και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της - Θα σε «μαγνητίσει»

Θα σε «μαγνητίσει» αυτή η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Την είδαμε σε μια φωτογραφία να κάθεται μπροστά από γκρι καναπέ και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της. Τις γόβες της πρόκειται να τις ερωτευτείς με το που τις δεις.

Η πρώην κριτής του GNTM και μοντέλο, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Επιλέγει όλα τα τελευταία trends, ενώ γνωρίζει τι της ταιριάζει και πάντα επιλέγει κομμάτια που κολακεύουν την σιλουέτα της, αλλά και τα χαρακτηριστικά της.

Εκτός των ρούχων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λατρεύει και τα παπούτσια. Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει μπροστά από έναν γκρι καναπέ, στο πάτωμα, με τον πιο stylish look. Φόρεσε total black, αλλά όλοι κοιτούσαν τα πόδια της και συγκεκριμένα τις γόβες της.

Το μοντέλο για ακόμη μια φορά επέλεξε γόβες από την εταιρία Tsakiris Mallas, στην οποία είναι brand ambassador.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επίσης, σου δείχνει πως να "σπάσεις" το total white look. Ακόμα ψάχνεις εσύ πως θα δημιουργήσεις μια εκρηκτική εμφάνιση;

Αυτές είναι οι πιο «δύσκολες» γόβες - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις φόρεσε στα πόδια της με σετ «φωτιά» και «μαγνήτισε»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε τις πιο «δύσκολες» γόβες που κυκλοφορούν με ένα σετ «φωτιά» που θα ζηλέψεις στα σίγουρα. Το μοντέλο, λατρεύει να δοκιμάζει νέους και ανατρεπτικούς συνδυασμούς και να ακολουθεί όλα τα trends που βγαίνουν κατά καιρούς.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά και επιτυχημένα μοντέλα της ελληνικής showbiz. Το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM με τις απίστευτες ατάκες της αλλά και την ομορφιά της.

Το τελευταίο διάστημα διανύει μια όμορφη περίοδο και στην προσωπική της ζωή. Ζει έναν όμορφο έρωτα με τον σύντροφο της, Snik. Είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, ενώ πρόσφατα δημοσίευσαν στα social media την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, η οποία είναι εντυπωσιακή.

Στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι καθημερινή χρήστης. Εκτός διάφορων στιγμών από την προσωπική της ζωή, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και τις εμφανίσεις της. Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις την, την είδαμε να φοράει τις πιο «δύσκολες» γόβες.

Ποιες είναι οι δύσκολες γόβες;

Οι γόβες αυτές είναι οι λευκές και έχουν «συνδεθεί» κυρίως με το νυφικό. Πολλές γυναίκες φοβούνται να τις φορέσουν για να μην φαίνονται λες και πας να... παντρευτείς. Το μοντέλο τις φόρεσε με ένα απίστευτο καρό κοστούμι και επίσης λευκή τσάντα.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες βδομάδες, «έσκασαν» φήμες πως η Ηλιάνα Παπαγεωργιου περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Snik. Ωστόσο, η είδηση αυτή την έχει κάνει έξαλλη. Την αποκάλυψη έκανε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού νωρίτερα είχε προβληθεί η δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου όπου διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση πως θα γίνει σε λίγους μήνες για πρώτη φορά μητέρα.