Η Φαίη Σκορδά με πιο κομψό daily outfit - Με τις μπότες της θα φας κόλλημα

Αυτό τον συνδυασμό δεν θα τον περιμένεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φαίη Σκορδά με πιο κομψό daily outfit - Με τις μπότες της θα φας κόλλημα

Η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό πραγματοποιεί εντυπωσιακές και στιλάτες εμφανίσεις. Χθες, για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα. Επέλεξε να φορέσει το πιο κομψό daily oufit το οποίο συνδύασε με μπότες που όταν τις δεις, πρόκειται να φας κόλλημα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ακολουθεί όλες τις τάσεις και με την βοήθεια του στιλίστα της, δημιουργεί εμφανίσεις που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, δεν διστάζει να τολμά να κάνει νέους συνδυασμούς.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μαύρο γιλέκο από κοστούμι διακοσμημένο με χρυσά κουμπιά και ένα πεντάτσεπο chino κολλητό παντελόνι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα τοπ και ένα ζευγάρι μαύρες γαλότσες, Crocs

Εκτός από τις μπότες, η Φαίη Σκορδά λατρεύει και τα sneakers. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τον πιο σικάτο τρόπο, όπως και εκείνη, αφού είναι λευκά και δίπατα.

Φαίη Σκορδά: Πιο εκρηκτική από ποτέ! Φόρεσε καφέ μπότες και τις "πάτησε" όλες κάτω!

H Φαίη Σκορδά έκανε μια μοναδική εμφάνιση! Φόρεσε καφέ μπότες και τις "πάτησε" όλες κάτω! Πόζαρε πιο εκρηκτική από ποτέ στο φακό και προκάλεσε "πανικό"!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας, κάνει την μία στυλάτη εμφάνιση μετά την άλλη! Αυτή ωστόσο παίρνει την πρωτιά!

Ντυμένη στα λευκά, η γνωστή παρουσιάστρια έλαμψε μπροστά στον φακό με το outfit της. Αυτό ωστόσο που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν οι καφέ μπότες της, που τόνιζαν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή, και όχι αδίκως.

Στο μεταξύ μάθατε πως η Φαίη Σκορδά αναγκάστηκε να πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;