Δέσποινα Βανδή: Στο αεροδρόμιο με σικ εμφάνιση - Η τσάντα της κοστίζει σχεδόν 4.000 ευρώ

Λαμπερή όπως πάντα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Στο αεροδρόμιο με σικ εμφάνιση - Η τσάντα της κοστίζει σχεδόν 4.000 ευρώ

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με σικ εμφάνιση. Η τσάντα της τραγουδίστριας κοστίζει σχεδόν 4.000 €. Η ίδια ταξίδεψε με στυλ και άνεση λίγο πριν την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την Δέσποινα Βανδή κατά την αποχώρηση της από την Αθήνα με ένα μοντέρνο outfit που της ταίριαζε πάρα πολύ και την βοήθησε να πετάξει εύκολα. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο skinny τζιν που το συνδύασε με oversized σακάκι και με στενό top.

Την εμφάνιση της ολοκλήρωσαν τα λευκά της sneaker και το λαδί παλτό που είχε στην βαλίτσα. Must στην εμφάνιση της, ωστόσο ήταν η μαύρη Chanel της τσάντα που κοστίζει περίπου 4.000€ η πιο συγκεκριμένα 3.660.Η Δέσποινα Βανδή έχει αποδείξει πως ξέρει να ντύνεται ανάλογα με την περίσταση. Πριν λίγο καιρό είχε εμφανιστεί και με μάσκα. Τι είχε συμβεί;

Δείτε εδώ την εμφάνιση της:

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή παιδιά

Και αυτή είναι η Chanel τσάντα που φορούσε

chanel τσάντες

Λίγο καιρό πριν από αυτή την σικ εμφάνιση η Δέσποινα Βανδή τρέλανε πάνω στην σκηνή με μαύρο κολλητό σύνολο

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Δέσποινα Βανδή, καθώς ανέβηκε αγνώριστη πάνω στην σκηνή με μαύρο κολλητό σύνολο και "τρέλανε" τους πάντες!

Η τραγουδίστρια δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της, για αυτό άλλωστε επιλέγει διαφορετικές εμφανίσεις στα σόου της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο!

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα λαμπερό μαύρο σύνολο, από δαντέλα, το οποίο ολοκλήρωσε με μια μαύρη μάσκα, αλλά... Maleficent και έστρεψε όλα τα φώτα πάνω της.

Δέσποινα Βανδή εμφάνιση κολλητό σύνολο Δέσποινα Βανδή εμφάνιση