Η Ελένη Φουρέιρα σου δείχνει πως να λάμψεις και στο γυμναστήριο - Τολμηρή εμφάνιση

Θα την έκανες εσύ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα σου δείχνει πως να λάμψεις και στο γυμναστήριο - Τολμηρή εμφάνιση

Η Ελένη Φουρέιρα σου δείχνει πως να λάμψεις και στο γυμναστήριο, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω σας! Τολμηρή εμφάνιση για λίγες και εκλεκτές. Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Η τραγουδίστρια, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι ανέβασε στα social media σειρά posts που έφεραν θύελλα αντιδράσεων. Και αυτό γιατί η εμφάνισή της ήταν από τις πιο "καυτές" που θα δεις για γυμανστήριο.

Η ίδια είναι λάτρης της μόδας και δεν το κρύβει. Αυτήν την φορά προτίμησε να κάνει μια πιο casual εμφάνιση, ωστόσο τόσο το μπουστάκι της, όσο και τα αξεσουάρ στον λαιμό της τόνισαν το look και του έδωσαν μια διαφορετική εικόνα.

Μιας και μιλάμε για την τραγουδίστρια, να αναφέρουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί μιας και τελευταία δίχασε με την προσπάθειά της να φέρει trend της δεκαετίας στις σύγχρονες μέρες μας. Πρόσφατα είχε δοκιμάσει τα απόλυτα bucket hats που σύντομα θα "σπάσουν" ταμεία. Δείτε την!

Πριν την τολμηρή της εμφάνιση για το γυμναστήριο η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε το απόλυτο χρώμα της σεζόν - Εσύ θα το τολμήσεις;

Και όμως μπορεί να θεωρηθεί τολμηρό, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε το απόλυτο χρώμα της σεζόν και δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό. Εσύ θα το τολμήσεις; Είναι από τα χρώματα που κάποιες φοβούνται.

Η τραγουδίστρια, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι ανέβασε στα social media σειρά posts που μας έδειξαν για ακόμα μια φορά το τολμηρό στυλ της.

Και αυτό το χρώμα δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί, το οποίο και φόρεσε σε μπουφάν! Ωστόσο, θέλει προσοχή στον συνδυασμό μιας και μπορεί να γίνει λίγο tricky.

Ελένη Φουρέιρα απόλυτο χρώμα

Ωστόσο μιας και μιλάμε για την τραγουδίστρια, δείτε την με τολμηρή εμφάνιση, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.