Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε ζακέτα στο πιο κοριτσίστικο χρώμα - Τολμάς να την αντιγράψεις;

Το χρώμα που όλες λατρεύουμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε ζακέτα στο πιο κοριτσίστικο χρώμα - Τολμάς να την αντιγράψεις;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε ζακέτα στο πιο κοριτσίστικο χρώμα, τολμάς εσύ να το αντιγράψεις; Είναι μια απόχρωση που δείχνει girly και που θα σε γυρίσει πάλι πίσω στα παιδικά σου χρόνια.

Η παρουσιάστρια έχει ένα ξεχωριστό στυλ και σίγουρα γνωρίζει πως να ντύνεται. Η ίδια στην εκπομπή που συμμετέχει ντύνεται κομψά, ενώ στην προσωπική της ζωή προτιμάει ένα πιο χαλαρό και αθλητικό στυλ.

Άλλωστε η ίδια είναι και λάτρης της γυμναστικής, αφού κάθε μέρα φροντίζει το σώμα της και γυμνάζεται εντατικά. Η ίδια έχει ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο στυλ που μας αρέσει αρκετά.

Αυτή την φορά φόρεσε τζιν και sneaker και το συνδύασε με αθλητικά, αλλά και με μια ζακέτα σε πολύ girly χρώμα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το ροζ.Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία και το φόρεμά της, έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν!

Μάλιστα η Ευρυδίκη πόζαρε και μπροστά σε έναν τοίχο με graffity και έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή την ανάρτηση της.Εσύ θα τολμούσες να το φορέσεις;

Δείτε την εδώ:

Eκτός από την πιο κοριτσίστικη ζακέτα είναι έρωτας το floral φόρεμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Το άνοιγμα στο μπούστο «τρελαίνει»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο τις εξόδους της, όσο και στην εκπομπή που συμμετέχει στον ALPHA TV. Σε μια από τα νυχτοπερπατήματα της, την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο floral φόρεμα του οποίου το άνοιγμα που έχει στο μπούστο «τρελαίνει» και είναι... έρωτας.

Είναι φρέσκο, νεανικό και με vibes Άνοιξης, αφού είναι γεμάτο λουλούδια και πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σου. Η δημοσιογράφος, κάνει ίσως τα καλύτερα ροκ looks που έχουμε δει.

Σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε με την παρέα της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε να φορέσει ένα μίνι στενό floral φόρεμα σε μωβ χρώμα, το οποίο αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της. Το μπούστο ωστόσο, είναι αυτό που κάνει την διαφορά.

Το φόρεμα της συνδύασε με over the knee μπότες και μαύρο καλσόν. Floral ωστόσο βλέπουμε να επιλέγει πολλές φορές.