Η Φαίη Σκορδά με αισθησιακό crop top από BSB στον ΑΝΤ1

Πόσο κοστίζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά με αισθησιακό crop top από BSB στον ΑΝΤ1

Ακόμα μια αισθησιακή εμφάνιση έκανε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, στην χθεσινή εκπομπή της κι εννοείται πως ψάξαμε και βρήκαμε από που μπορείς να αγοράσεις κι εσύ το crop top που φόρεσε! Έχουμε να σου πούμε πως το βρήκαμε στα BSB!

Είναι πουά, με φουσκωτά μανίκια - που είναι η απόλυτη τάση - και έχει ένα υπέροχο αισθησιακό άνοιγμα μπροστά στο στήθος. Μπορείς να το φορέσεις είτε πρωί είτε βράδυ και η Φαίη Σκορδά σου έδειξε τον τρόπο έτσι όπως εκείνη επέλεξε να το συνδυάσει. Δες παρακάτω.

Το βρήκαμε στα BSB:

BSB κροπ τοπ σκορδά

Κοστίζει 69,90€ και μπορείς να το αγοράσεις τώρα πατώντας εδώ!

Και μπορείς να το συνδυάσεις συγκλονιστικά με αυτό το παντελόνι από τα Zara! Είναι από τη νέα συλλογή! Δες το εδώ!

Η Φαίη Σκορδά με φόρεμα BSB στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1 - Βρήκαμε την τιμή

Η Φαίη Σκορδά μαγνήτισε τα βλέμματα στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1 και φορούσε φόρεμα BSB! Βρήκαμε την τιμή και είναι πάρα πολύ προσιτή, θα τρίβεις τα μάτια σου. Εξάλλου, η γραμμή του είναι τέτοια που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αγαπάς την μόδα, και να μην έχεις ακούσει για το φόρεμα - σακάκι. Έχει κάνει δυναμική επιστροφή και έχει κατακλύσει τα μαγαζιά, Μπορείς να το βρεις σε ποικίλες τιμές και η παρουσιάστρια επέλεξε την λευκή εκδοχή του από τα BSB.

Η Φαίη Σκορδά άλλωστε, με τέτοιο σώμα μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει! Αν πάλι δεν είσαι ψηλή και αδύνατη, μπορείς να δεις το υπέρτατο ρούχο που φόρεσε και δεν παίζει να μην σου ταιριάξει.... Αν είσαι υπέρμαχος του blazer dress, συνέχισε να διαβάζεις γιατί σου έχουμε λεπτομέρειες.

Το συγκεκριμένο είναι διαθέσιμο στα BSB και μπορείς να το βρεις εδώ με 129 ευρώ! Αγόρασέ το ή μετάνιωσέ το μιας και αναμένεται να ξεπουλήσει. Ιδού και η σχετική φωτογραφία: